BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ontmoet top leveranciers voor de bouw tijdens de SV-E beurs.

advertorial
In oktober is het weer zover, dan vindt de nieuwste editie van de SV-E Beurs plaats in Diemen.

De SV-E Beurs is een beurs volledig opgezet, gecoördineerd en uitgevoerd door één groothandel, Scholte & de Vries - Estopppey. Zij organiseren de beurs nu voor de 5e maal en gezien de jubileumuitvoering hebben zij de beurs weer groter weten neer te zetten dan voorgaande jaren.

In 2004 is de SV-E beurs  begonnen als huisbeurs met 20 vaste leveranciers in het centrale magazijn en met het eigen klantenbestand van Scholte & De Vries Estoppey, maar door het aanhoudende succes en de spontane aanmeldingen van leveranciers en continue groeiende opkomst is de beurs inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige vakbeurs voor de bouw.

Gezien de jubileumeditie zal het de grootste SV-E Beurs ooit worden. Maar liefst 94 A-leveranciers welke zo’n 125 verschillende A-merken vertegenwoordigen zullen aanwezig zijn in een beurshal van 1400 m2 voor het centraal magazijn van SV-E te Diemen. Een aantal leveranciers zal een Nederlandse of Europese primeur presenteren op de SV-E beurs, bovendien bieden al deze leveranciers tot ruim 500 acties met de scherpste prijzen en vele gratis accessoires en/of cadeaus. Bekijk hier welke leveranciers aanwezig zijn tijdens de SV-E beurs.

Op donderdag 4 oktober (12.00-19.00 uur) en vrijdag 5 oktober (07.00-19.00 uur) is de beurs alleen toegangkelijk voor bedrijven. Alle 94 A-leveranciers zullen zich op hun eigen volwaardige beursstand presenteren met hun volledige pakket inclusief de laatste noviteiten. Naast de informele sfeer en het gehele assortiment zijn 4 en 5 oktober uitermate geschikt als aanvulling op of vervanging van een toolboxmeeting.

Dankzij de gratis toegang, gratis parkeren, unieke acties en de meest gebruikte merken in jouw branche is de SV-E Beurs 2012 de beurs voor jou en jouw bedrijf die je niet mag missen.

Toegang tot de beurs is gratis. Schrijf je nu alvast in en ontvang meteen een leuk welkomstcadeau.

Weergaven: 422

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+