BouwProfs

De bouw online verbonden.

Spreek niet over 'de bouw' maar nadrukkelijk over de (gehele) BOUWSECTOR !

Wanneer wordt gesproken over 'de bouw' dan denken de meeste mensen alleen aan de uitvoerende bouw. Bij lobbywerk richting politiek is dit zeer schadelijk. Alles wat met de enorme bouwsector te maken heeft omvat namelijk veel en veel meer dan alleen de uitvoerende bouw, het voor velen enige zichtbare deel van de gehele bouwsector. De heer Brinkman is een zeer gerespecteerd, bevlogen en actief vertegenwoordiger van Bouwend Nederland (brancheorganisatie uitvoerende bouw). Zijn leden bestaan uit hele kleine aannemers tot zeer grote bouwbedrijven. Uitvoerende, maar ook risicodragende ontwikkelende bouwbedrijven. Bedrijven in de weg- en waterbouw, utiliteitsbouw en woningbouw.

Ook ontwikkelaars, adviseurs, installateurs, architecten, constructeurs, montagebedrijven, slopers, schildersbedrijven, timmerfabfieken, beton- en metselmortelleveranciers, betonelementenfabrieken, keukenbedrijven, staalconstructiebedrijven en andere toeleveranciers, allerlei onderaannemers, transporteurs, woninginrichters, behangers, vloerenleggers, verhuizers, enz. enz. enz. (deze opsomming is lang niet compleet) behoren alle tot de bouwsector !!

Natuurlijk kan Brinkman hen niet allemaal vertegenwoordigen. De 'politiek' denkt naar mijn mening bij een ontmoeting met Brinkman vast niet aan alle genoemde bedrijven, maar vooral aan uitvoerende 'aannemers' die in hun ogen de onterecht zeer opgeblazen bouwaffaire net achter zich hebben. Daar zal men niet direct voor warmlopen! Zeer onterecht, maar toch.

Het zou voor de economie nu zeer helpen genoemde brede bouwbranche te stimuleren, met name de in de gehele keten zeer arbeidsintensieve woningbouw (nieuwbouw en instandhouding).

Weergaven: 66

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+