BouwProfs

De bouw online verbonden.

Zelfbouw | Bouwplannen? geheel of gedeeltelijk Zelfbouw. Het kan!

Zelfbouw in 6 eenvoudige stappen

Heeft u plannen om een woning te gaan bouwen of wilt u uw huidige woning grondig gaan verbouwen dan wel uitbreiden? Met zelfbouw kiest u in alle gevallen voor ùw manier van bouwen. U bepaalt hoe uw woning eruit komt te zien, namelijk het kleur- en materiaalgebruik, de vormgeving en de aannemer waarmee u uw bouwplannen wilt gaan uitvoeren. Bovenstaand proces kunt u uiteraard zelf doorlopen, maar u kunt u ook deels of geheel door ons laten begeleiden. Kortom: u bepaalt welke hulp u van ons nodig heeft om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden!

Begeleiding bouwplannen initiatieffase.

HZbouwadvies is een onafhankelijk bureau, dat u vanaf het eerste begin tot de eindfase begeleidt bij het realiseren van uw bouwwensen. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes op gebied van duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, energiezuinigheid, enzovoort. Tijdens dit proces komt de keuze van materialen, vorm en stijl uitgebreid aan bod.  

Stap 1. Uw wensen op papier.

Om uw ideeën goed te kunnen omzetten in een bouwplan worden uw wensen en eisen op papier gezet. Dit heet een Programma van eisen. Laat u, bij het beschrijven van uw wensen en ideeën, niet belemmeren door functionele aspecten, die dit niet mogelijk zouden maken. Durf te dromen!

Een voorbeeld: waar moet uw keuken aan voldoen? Stel hierbij zoveel mogelijk vragen. Op welke etage komt de keuken, hoe groot is de keuken, hoe wordt de indeling van de keuken gemaakt, is het een open keuken, moet de keuken direct in verbinding staan met andere ruimtes, hoe is de afwerking... Kortom: veel vragen waar een antwoord op moet komen. Wij kunnen u hier uiteraard in begeleiden, zodat geen enkele vraag over het hoofd wordt gezien.

Stap 2. Het ontwerp.

Een belangrijk aspect in de beginfase is rekening houden met de bebouwingsrichtlijnen en welstandscriteria die van toepassing zijn voor het gebied waar u wilt (ver)bouwen.

lees meer op.. http://hz-zelfbouwen.nl/

Weergaven: 144

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Reactie van Michel Eek op 8 November 2012 op 17.34

Beste Henk,

dank voor je bijdrage. Echter, dit is een commerciële oproep en deze is niet toegestaan. Dit doen we om ons forum leesbaar te houden voor een ieder. BouwProfs kent wel goede mogelijkheden om te adverteren. Je leest er hier meer over. In de komende 24 uur zullen we deze bijdrage van jou dan ook verwijderen.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+