BouwProfs

De bouw online verbonden.

Albert Jan Kerssen
  • Amersfoort, Utrecht
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (5)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Albert Jan Kerssen

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Bureau Groenadvies Dak&Gevelgroen
Functie:
Directeur / eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://bureaugroenadvies.nl/
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ingenieur en manager van vele projecten op het gebied van groendaken en groene gevels en overige technische groenprojecten. Realisatie van baanbrekende en technisch extreme projecten geeft een ruime voorsprong als onafhankelijk adviseur in het vakgebied. Uniek ervaring hierin zijn PPS-projecten (Publieke-Private-Samenwerking) in de bouw. 10+ jaar ervaring.

Auteur van Handboek Groene Daken. Een praktische richtlijn voor professionals betrokken bij het initiëren, ontwerpen, uitvoeren en beheren van groen daken op grote schaal. Het boek bespreekt stap voor stap alle aandachtspunten voor elke fase in een project.

Sterk in:
- Technisch tekenwerk en bestekken
- Contractvorming en begrotingen
- Directievoering en uitvoeringsbegeleiding
- (Schade-) Onderzoek en productontwikkeling
- Marketing
- Training (intern en extern)

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 9 Oktober 2012 om 13.20 zei Michel Eek...

Beste Albert Jan,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+