BouwProfs

De bouw online verbonden.

E.H.Schmidt
 • Man
 • Bussum
 • Nederland
 • architectuur
Delen
 • BouwProfs nieuws
 • Discussies (5)
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De connecties van E.H.Schmidt

 • Michel Eek
 

De pagina van E.H.Schmidt

Vandaag op BouwProfs

E.H.Schmidt heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
15 Nov 2013
E.H.Schmidt heeft gereageerd op discussie Gezocht architectenbureau prefab project buitenland van Lazhar Zehar
"Beste Lazhar Zehar, We zijn geïnteresseerd naar twee projecten die je aanbied; Kleine winkelcentrum met kleine eettentjes. Kunst schilder die bijbelse voorstellingen kan maken. Ik ben interieur architect die het gebouw van binnen naar buiten…"
15 Nov 2013
E.H.Schmidt heeft gereageerd op discussie Wanneer spreken we van een spouwmuur? van BouwProfs Redactie
"Van af dit moment is er spraken van een spouwmuur. In de jaren 60 was de spouw 50 mm. Een luchtspouw van 50 mm breedte heeft een isolerende functie, die overeenkomt met een laag isolatiemateriaal van circa 5 mm dikte en van een gemiddelde…"
11 Jul 2013
E.H.Schmidt heeft gereageerd op discussie Ledverlichting standaard toe passen bij de bouw van nieuwe tunnels. Een goed idee of niet? van BouwProfs Redactie
"Ook wordt er LED verlichting voor kunst projecten in gezet. Kunst en communicatie wordt ook steeds  duurzamer.Zo hebben we de telefooncellen van de KPN, die uit het straatbeeld is verdwenen, een nieuwe bestemming gegeven. De telefooncellen…"
19 Apr 2013
E.H.Schmidt heeft gereageerd op discussie Ledverlichting standaard toe passen bij de bouw van nieuwe tunnels. Een goed idee of niet? van BouwProfs Redactie
"Goed idee!"
19 Apr 2013
E.H.Schmidt heeft gereageerd op discussie Isolatievraag aan collega's van Martin de Veer
"Dak isolatie, Als het gaat om Rockwol. Dan kan je Rockwol met folie (zilver) op de rol krijgen. Deze is strak op gerold zodat het 50% van de werkelijke volume aan ruimte in neemt en in gepakt in plastic, zodat er geen stof / vlokken los komt tijdens…"
23 Nov 2010
E.H.Schmidt is nu lid van BouwProfs
27 Okt 2010

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Wijd & Zijd Ontwerpers
Functie:
interieur architect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.wijdenzijd.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Mijn voorkeur is het ontwerpen/maken van het onbenoemde meubel. Maat en fascinatie zijn de kern voorwaarden voor de gebruiker. De inspiratie bepaald de functie voor de gebruiker. Zo hebben meubels een gebruiksfunctie als een bevingsfunctie in je leef omgeving.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 27 Oktober 2010 om 9.42 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+