BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ernst Zwijnenberg
  • Overijsel
  • Nederland
  • vastgoed
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (3)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Ernst Zwijnenberg

Vandaag op BouwProfs

Ernst Zwijnenberg heeft gereageerd op discussie Moet er een verplichte veiligheids APK komen voor woningen? van Michel Eek
"Het hoeft ook niet direct ieder jaar. Laten we eens beginnen met eens in de 5 of 10 jaar. Dan gaat het niet direct zo extreem in de kosten lopen maar heb je in ieder geval een controle moment. Het is natuurlijk onzin om samenhang te veronderstellen…"
12 Jul 2017
Ernst Zwijnenberg heeft gereageerd op discussie Moet er een verplichte veiligheids APK komen voor woningen? van Michel Eek
"Ik ben voor. Met name bij veel oudjes ontstaan na jaren van bewoning onveilige situaties omdat niemand de veiligheid controleert. Oud gasfornuis gekoppeld met een slang die er al 50 jaar aanzit is iets wat regelmatig voorkomt. De gasslang van…"
6 Jul 2017
Ernst Zwijnenberg heeft gereageerd op discussie Gemeente speelt cruciale rol in het aanjagen van succesvolle transformatie van leegstaande gebouwen. van BouwProfs Redactie
"Zolang leegstand meer oplevert zal er weinig gebeuren. Hoezo levert dit geld op?"
13 Okt 2016
BouwProfs Redactie heeft een reactie achtergelaten voor Ernst Zwijnenberg
"Beste Ernst, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke…"
11 Aug 2016
Ernst Zwijnenberg is nu lid van BouwProfs
11 Aug 2016

Profielgegevens

Werkgebied:
vastgoed
Werkzaam bij:
De Woonplaats
Functie:
Teamleider Verkoop&BOG&VVE
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.de-woonplaats.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Zeer geïnteresseerd geraakt in de bouwkundige aspecten na het volgen van het vak bouwkunde voor mijn SVM-NIVO. Als kantoormannetje mijn schoonvader een paar keer met een totale woningbouw mogen helpen waardoor toch wat praktijk ervaring is opgedaan over het totale proces.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 11 Augustus 2016 om 13.50 zei BouwProfs Redactie...

Beste Ernst,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+