BouwProfs

De bouw online verbonden.

Frank de Graaff
  • Man
  • Leerdam Zuid-Holland
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (6)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Frank de Graaff

Vandaag op BouwProfs

Frank de Graaff heeft gereageerd op discussie PVC vloer laat los van anhydriet dekvloer. Wie weet een verklaring? van Ton van Gelder
"Ton, PVC (laminaat ) op een Anhydriet vloer moet uitstekend kunnen.  De vloer is waarschijnlijk ook voorzien van vloerverwarming ?  Om reden van eventueel vocht in de vloer en de temperatuur is het gebruik om de PVC vloer los te leggen (…"
6 Feb 2018
Frank de Graaff heeft gereageerd op discussie Bouwvergunning verjaard en dus verlopen of niet? van ron m r bosch
"de regels en voorschriften zoals vastgelegd in het bouwbesluit 2006 zijn van toepassing op het moment van verstrekken bouwvergunning . De koper kan weten dan wel kan dit via de makelaar opvragen aan welke eisen EPC eisen volgens het bouwbesluit van…"
12 Dec 2017

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
De Graaff Advies bv Onafhankelijk glasadviseur
Functie:
Eigenaar / glasadviseur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.de graaffadvies.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Sinds 1973 werkzaam in de glas industrie in diverse functies. Vanaf 2006 als zelfstandig onafhankelijk glasadvies bureau. Iedere dag is weer een verrassing dat er nog steeds zoveel knappe fouten worden gemaakt.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 27 Juni 2012 om 14.16 zei Michel Eek...

Beste Frank,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+