BouwProfs

De bouw online verbonden.

Gerrit van Harn
  • lienden, gelderland
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (7)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Gerrit van Harn

Vandaag op BouwProfs

Gerrit van Harn heeft gereageerd op discussie Wanneer spreken we van een spouwmuur? van BouwProfs Redactie
"Het begrip spouwmuur kent geen kadering in de de vorm van breedte afmetingen, het een definitie van twee parallel lopende muren met een ruimte er tussen van lucht om vocht doorslag te voorkomen. Alleen de efficiëntie van de spouwbreedte wordt…"
11 Jul 2013
Gerrit van Harn heeft gereageerd op discussie Zetten PV panelen een rem op de doorontwikkeling van isolatie- en andere verbeteringsmaatregelen? van BouwProfs Redactie
20 Jun 2013
Gerrit van Harn heeft gereageerd op discussie Zetten PV panelen een rem op de doorontwikkeling van isolatie- en andere verbeteringsmaatregelen? van BouwProfs Redactie
19 Jun 2013
Gerrit van Harn heeft gereageerd op discussie Zetten PV panelen een rem op de doorontwikkeling van isolatie- en andere verbeteringsmaatregelen? van BouwProfs Redactie
"Wat is nu het punt, dat kopers van een PV installatie pas over minimaal 7 jaar hun investering er uit hebben. En dan pas gaan besparen, alleen deze feiten doet mij toch achter het oor krabben en vraag ik mij af welke idee achter de beeld vorming…"
19 Jun 2013
Gerrit van Harn heeft gereageerd op discussie Weegt de toegevoegde waarde van het BREEAM certificaat wel op tegen de meerkosten? van BouwProfs Redactie
"Als een gebouw duurzaam gemaakt moet worden moet daar een investering voor gedaan worden. Hoe hoger de duurzaamheid van een gebouw, hoe hoger de investering. Breeam certificering en de instandhouding is duur en kwalitatief hoogstaand. Onthoud wel…"
12 Jun 2013
Gerrit van Harn heeft gereageerd op discussie Wat als we woningen een RFID chip geven en daarmee het onderhoud en garantie monitoren? van BouwProfs Redactie
"Richard, een ieder is verantwoordelijk voor zijn eigendommen, dat daar consequenties aan zitten is voor de eigenaar zijn verantwoordelijkheid. Waarom zou je een derde mee moeten laten kijken hoe jij met je eigendommen omgaat. Hier komen tevens ook…"
8 Mrt 2013
Gerrit van Harn heeft gereageerd op discussie Bestaan er normen voor maatvoering? van BouwProfs Redactie
"Er bestaan tekeningnormen voor tekeningen die op een tekentafel gemaakt worden/werden. In de NENbundel 10 zijn deze opgenomen. Let wel een lijnstuk bestaat uit oneindigveel punten en een punt heeft geen afmeting en zo ook een lijn geen dikte van…"
15 Feb 2013
Gerrit van Harn heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
17 Jan 2013
Gerrit van Harn is nu lid van BouwProfs
17 Jan 2013

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
adamasgroep
Functie:
bouwkundig projectleider
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.adamasgroep.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
projectleider en toezichthouder op het gebied van bouwen. research naar duurzaamheids oplossingen in techniek, installaties en milieu voor in de praktijk. Je denkt in de toekomst met het realisme van nu.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 Januari 2013 om 16.46 zei Michel Eek...

Beste Gerrit,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Tot slot vragen we iedereen waar zijn of haar passie voor de bouw vandaan komt. Zou je zo vriendelijk willen zijn een reactie te geven?

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+