BouwProfs

De bouw online verbonden.

Godard van Beekhoff
  • Naarden, Utrecht
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
 

De pagina van Godard van Beekhoff

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Fresh-r
Functie:
Sales Manager
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.fresh-r.eu
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Door continue CO2 en luchtvochtigheid te meten, te ventileren als het nodig is en de warmte van de uitgaande muffe lucht, terug te geven aan de inkomende frisse lucht zorgt Fresh-r voor de binnenluchtkwaliteit. Goed voor bewoners en gezond voor gebouwen.

De koperen kern van de warmtewisselaar van Fresh-r geeft warmte van de uitgaande lucht zo effectief terug aan de inkomende lucht, dat er maar weinig kracht nodig is om er lucht doorheen te laten. Dit heeft als gevolg dat ventilatoren sneller vraaggestuurd reageren, minder energie gebruiken en veel stiller zijn dan andere lucht-naar-lucht-warmtewisselaars. Toch gaat het niet om de producten die Fresh-r maakt, maar de frisse lucht die iedereen steeds weer nodig heeft.

Geïnspireerd door de Circulaire Economie, wil Fresh-r geen apparatuur verkopen, maar eigenaar blijven. Als je verantwoordelijk bent voor het onderhoud, ontwerp je producten die langer meegaan en makkelijk te onderhouden zijn. Daarom wil Fresh-r liever eigenaar blijven van hun producten en alleen frisse lucht leveren. Mensen betalen dan alleen voor de prestatie; een gezonde schone binnenlucht en schimmel preventie, zonder dat er warmte verloren gaat.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 Juli 2017 om 16.55 zei Michel Eek...

Beste Godard,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs.

BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig trainingen voor bouwprofessionals, onder andere op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en duurzaam en biobased bouwen. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+