BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jacqueline Winnen
  • Vrouw
  • Nijmegen
  • Nederland
  • architectuur
Delen

De connecties van Jacqueline Winnen

  • Michel Eek

Groepen van Jacqueline Winnen

 

De pagina van Jacqueline Winnen

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Winning-Design
Functie:
Eigenaar/Interieurarchitect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.winning-design.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Welkom, ik ben Jacqueline Winnen de persoon achter de naam WINNING-DESIGN interieurarchitectuur. Als klein kind al was ik altijd aan het knutselen, experimenteren met materialen en speelde ik veel buiten. Daarvoor had ik ook alle mogelijkheden omdat ik opgroeide in een klein dorpje op een traditionele boerderij. Vandaar ook mijn liefde voor de natuur en mijn praktische instelling. Vanaf mijn dertiende begon ik met het maken van mijn eigen kleding, dit heeft mijn kennis voor mooie materialen en stoffen gevormd. Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat ik naar de kunstacademie wilde. In eerste instantie heb ik de vakopleiding Mode & Kleding afgerond. Hier kwam ik in aanraking met het creatief ontwerpen en het op maat maken van kleding en het vak grafische vormgeving.
Na twee jaar 3D-Design op de kunstacademie in Arnhem te hebben gevolgd waar ik de fijne kneepjes van het productontwerpen heb geleerd ben ik in 2000 afgestudeerd aan de Kunstacademie te Utrecht op de studierichting Architectonische Vormgeving. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan bij verschillende organisaties zoals onder andere EROMES, Virtus architecten en Meltzer & Kleinlooh architecten/interieurarchitecten, ben ik in 2009 voor mijzelf gestart als interieurarchitect.

Mijn inspiratiebronnen zijn zeer divers, zo ga ik elke 2 jaar naar de Biënnale van Venetië waar de hele stad dan in het teken staat van de moderne kunst. Personen die mij inspireren zijn o.a. Karl Blossfeldt, Frank Lloyd Wright, Luis Barragán en Karl Lagerfeld. Een interieurarchitect die ik zeer bewonder is Laurence Llewelyn Bowen.
Wil je weten wat mij verder inspireert kijk dan op mijn pagina inspiratie of op de website van Ugenda waarvoor ik als redacteur werkzaam ben.

Ik sta geregistreerd in het Architectenregister onder nummer: 4.030101.001

Interieurarchitect

WINNING-DESIGN interieurarchitectuur is werkzaam in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Mijn kwaliteit is dat ik goed in staat ben mij in te leven in uw wensen en eisen en dit weet om te zetten in een passend interieurontwerp voor jaren woon/werk plezier. Dit kan uiteen lopen van een indelingsplan tot een complete verbouwing. Ik werk onafhankelijk van leveranciers en kijk alleen naar wat U wilt en wat bij U past, rekening houdende met uw budget. 

Ik wil mijn klanten en mijzelf telkens weer verrassen met nieuwe verfrissende interieurontwerpen. Dat maakt het vak voor mij als interieurarchitect ook zo leuk! Want iedereen is anders en dus ook elk project. Door jarenlange ervaring heb ik mij als interieurarchitect ontwikkeld tot een professional die vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.  Mijn stijl is te benoemen als: modern, kleurrijk en met durf, zonder de bouwstijl, omgeving en uw wensen uit het oog te verliezen.

Een mooie, prettige leefomgeving. Hiermee schep je de basis waaruit je op je best kunt presteren, functioneren en leven. Ik help u graag deze omgeving te creëren zodat ook u het beste uit uw leven kunt halen.

Prikbord

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+