BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jan Bechtold
  • Rotterdam
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (2)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

De connecties van Jan Bechtold

  • Andre Letsch

Discussies van Jan Bechtold

 

De pagina van Jan Bechtold

Vandaag op BouwProfs

Ad de Vrieze heeft gereageerd op discussie na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet? van Jan Bechtold
"Ik zou de warmte opslag zoveel mogelijk zoeken in de woningscheidende en binnenwanden. Door de stralingswarmte is de luchttemperatuur al wat minder. Het effect van de buitengevels (met relatief weinig oppervlak boven ook glas tov de binnenwanden) is…"
12 Mrt 2018
Mathilde Wansdronk heeft gereageerd op discussie na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet? van Jan Bechtold
"Hoi Jan, Hoe meer isolatie, hoe meer vertraging van warmte of koude die kant op. Maar ook, stralingswarmte wil ergens zijn warmte in kwijt, bij voorkeur in massa. Dus aan de warme kant is massa (van muren, vloeren en mensen) welkom. groet, Mathilde"
11 Mrt 2018
Jan Bechtold heeft gereageerd op discussie na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet? van Jan Bechtold
"Hoi Mathilde, Bedankt voor je antwoord. Geldt voor de isolatie achter de verwarmingsfolie dat het rendement van het geheel hoger wordt met de toename van de dikte van de isolatielaag? Ik heb die vraag ook uitstaan bij de leverancier van de folie,…"
8 Mrt 2018
Daniel van der Lek heeft gereageerd op discussie na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet? van Jan Bechtold
"Dag André, Probeer je te beperken tot het beantwoorden van de vraag. Dat scheelt jou en Jan en mij, en iedereen die op deze pagina komt, tijd ;-)"
6 Mrt 2018
Mathilde Wansdronk heeft gereageerd op discussie na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet? van Jan Bechtold
"Hoi Jan, De massa van je muur werkt mee om je warmte op te slaan (die gaat dan ook weer stralen), dus isoleren aan de binnenzijde zou ik niet aanbevelen om die reden. Goed plan om alles in het plafond te stoppen, dat heb ik ook, alleen dan niet…"
6 Mrt 2018
Zicht Bouwadvies; André Gruisen heeft gereageerd op discussie na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet? van Jan Bechtold
"Dag Jan, ik weet niet zo veel van infraroodfolie, maar ik redeneer even door in je gedachten en wensen; - je wilt wand-, vloer- en plafondverwarming toepassen. Straalt dat voldoende door naar de ruimte, nadat je de plafondplaten hebt aangebracht ?…"
6 Mrt 2018
Jan Bechtolds discussie is in de schijnwerpers gezet

na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet?

De spouw van mijn huis uit 1954 is onlangs geïsoleerd met thermo hr++ korrels. Er liggen 41 zonnepanelen op het dak. Ik ga alles verwarmen met…Lees verder...
4 Mrt 2018
Discussie geplaatst door Jan Bechtold

naisoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels

De spouw van mijn huis uit 1954 is onlangs geïsoleerd met thermo hr++ korrels. Er liggen 41 zonnepanelen op het dak. Ik ga alles verwarmen met…Lees verder...
2 Mrt 2018
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Jan Bechtold
"Beste Jan, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In…"
6 Apr 2013
Jan Bechtold heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
24 Feb 2013
Jan Bechtold is nu lid van BouwProfs
17 Feb 2013

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Bechtold Houtconstructiebouw
Functie:
Eigenaar eenmanszaak
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.samenbouwenmethout.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Houtcontructiebouw, waar veel gewerkt wordt met restpartijen en gebruikte materialen. Opdrachtgever kan meewerken. Veel ervaring in het werken met epdm dakbedekking.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 April 2013 om 15.50 zei Michel Eek...

Beste Jan,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+