BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jasper Bergwerff
  • Man
  • Leek
  • Nederland
  • bouw
Delen
 

De pagina van Jasper Bergwerff

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
MEBA beveiligingen
Functie:
Specialist brandmeldinstallaties
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.mebabveiligingen.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
MEBA beveiligingen is een NCP-gecertificeerd, landelijk opererend branddetectiebedrijf. Met een team van gediplomeerde specialisten, op zowel het niveau van advisering en projectbegeleiding als technici, staat de organisatie voor u gereed.

MEBA beveiligingen is van begin tot eind betrokken bij de realisatie van brandmeldinstallaties, van het advies tot en met de oplevering. MEBA beveiligingen kan het complete onderhoud en beheer van uw brandmeldinstallatie overnemen, waaronder ook het maandelijks testen van de installatie. Bovendien kunnen wij de doormelding naar een Particuliere Alarm Centrale (PAC) verzorgen.

Bij de realisatie onderhouden we persoonlijk contact over de specifieke wensen van onze klanten en houden we rekening met de minimale eisen die in de wet gesteld worden. Hierdoor voorkomen we onnodige en ongewenste kosten.

MEBA beveiligingen opereert binnen een groot aantal marktsegmenten, waaronder: retail, industrie, onderwijs, gezondheidszorg en overheid.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 12 Oktober 2012 om 15.02 zei Michel Eek...

Beste Jasper,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken onsforumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+