BouwProfs

De bouw online verbonden.

Lisette Blok
  • Rotterdam, Zuid-Holland
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen

De connecties van Lisette Blok

  • Michel Eek
 

De pagina van Lisette Blok

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
AANDEROTTE, agentuur voor architectuur
Functie:
directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.aanderotte.eu
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
De missie van AANDEROTTE is 'Inspireren om te creëren'. Hiermee bedoel ik dat ik AANDEROTTE een platform wil laten zijn vanwaaruit de spannendste en beste materialen uit de gehele wereld hun weg vinden naar de Nederlandse markt.

Bij De Spits en bij Lingen Keramiek is mij de liefde voor de verkoop ontwikkeld. Als kleurenconsulent heb ik mij kunnen specialiseren in kleuren. Ten slotte is als interieurarchitect bij ASWA architecten de liefde voor het ontwerpen gegroeid. Met AANDEROTTE kan ik al die expertises samenbrengen.

Specialties

- Vervaardigen van oplossingen voor interieurs zowel voor de consumentenmarkt als de utiliteitsmarkt.
- Planning en logistiek rondom complexe uitvoeringsprocessen.
- Adviseren en aanbrengen van materialen voor wand- en vloer afwerking.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 December 2010 om 17.41 zei Michel Eek...
Welkom bij BouwProfs.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Heeft u een recente pasfoto, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Wij maken graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs ook volgen op Twitter en op Facebook. Twitter neemt een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouwprofessionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs interessant kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouw. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+