BouwProfs

De bouw online verbonden.

Marc Roelofs
  • Man
  • Borne
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (2)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Marc Roelofs

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Brandex Nederland BV
Functie:
Directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://nl.linkedin.com/in/marcroelofs1
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Een gebouw brandwerend maken vraagt om veel kennis en expertise. Bij Brandex zijn beide ruimschoots aanwezig. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van brandwerende constructies en systemen. Opdrachtgevers kunnen onder meer terecht voor brandwerend schilderwerk, brandwerende bekleding, brandwerende betimmering en brandwerende doorvoeren. Brandex werkt uitsluitend met gecertificeerde producten, zodat opdrachtgevers verzekerd zijn de hoogste kwaliteit.

Deskundig advies:
Omdat ieder gebouw anders is, bestaat er geen standaardoplossing voor brandveiligheid. Brandex verdiept zich dan ook graag in iedere afzonderlijke situatie. De gespecialiseerde medewerkers kennen de wet- en regelgeving en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zij adviseren opdrachtgevers over de meest geschikte oplossing.

Deskundige plaatsing:

De uitvoer wordt verzorgd door de specialisten van het bedrijf en verloopt snel, flexibel en veilig. De medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en deskundige kennis. Zij worden continu geschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Na realisatie is de veiligheid van het gebouw aantoonbaar verhoogd.

Specialismen:

Brandex biedt u de volgende diensten:
* Brandwerende coating voor het beschermen van
staalconstructies;
* Brandwerende bekleding met plaatmateriaal voor het
beschermen van staalconstructies;
* Brandwerende spuitpleisters voor het beschermen van staal- en
betonconstructies;
* Brandwerende coating voor hout, om te voldoen aan de
brandvoortplanting klasse;
* Brandwerende afdichtingssystemen voor kabel- en
leidingdoorvoeren;
* Advies bouwkundige brandpreventie.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 12 Oktober 2012 om 15.05 zei Michel Eek...

Beste Marc,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken onsforumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+