BouwProfs

De bouw online verbonden.

Paul Ulehake
  • Oss
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen

Discussies van Paul Ulehake

Schade t.g.v. ontdooien vriescel
3 antwoorden 

Heeft er iemand ervaring met de gevolgen van het het ontdooien van een oude vriescel welke hoogst waarschijnlijk ongeisoleerd op het zandpakket staat. De vriescel staat in een productieomgeving waar…Doorgaan

Tags: vriescel, vloer, Ontdooien

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Fred Janssen 24 Jan 2011.

 

De pagina van Paul Ulehake

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Ingenieursburo Ulehake bv
Functie:
Direkteur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://ulehake.com
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Binnen Ingenieursburo Ulehake bv adviseer ik op het gebied van bouwkunde, bouwconstructies en bouwfysica. In dit kader ben ik ook betrokken met duurzaamheids vraagstukken.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 December 2010 om 17.24 zei Michel Eek...
Welkom bij BouwProfs.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Heeft u een recente pasfoto, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Wij maken graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs ook volgen op Twitter en op Facebook. Twitter neemt een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouwprofessionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs interessant kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouw. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs
Op 20 December 2010 om 15.51 zei Tony Gorus...

Beste Paul,

 

Welkom bij de groep.

 

Mvg.   Tony

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+