BouwProfs

De bouw online verbonden.

Rob
  • Oirschot, Noord Brabant
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Rob

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Bouwbedrijf van Breemaat BV
Functie:
Directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.breemaat.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Bouwbedrijf Van Breemaat is al meer dan zestig jaar actief voor opdrachtgevers in Noord-Brabant in de bouw en ontwikkeling van projectmatige bouwwerken.

Bouwbedrijf Van Breemaat is gevestigd in Oirschot en heeft een goede reputatie opgebouwd bij zijn talrijke opdrachtgevers. Bij alle projecten staat het streven naar hoogwaardige kwaliteit centraal. Of het nu gaat om projectmatige woningbouw, appartementen en parkeergarages, utiliteitsbouw, renovatie of groot onderhoud, Bouwbedrijf Van Breemaat is een deskundige en betrouwbare partner.

Deskundig en betrouwbaar
Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, ervaring en vaardigheden om de goede kwaliteit van timmer-, metsel- en betonwerkzaamheden en de algehele uitvoering te garanderen. Het is karakteristiek voor Bouwbedrijf Van Breemaat dat zij over medewerkers beschikt die al vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn. Meer dan de helft van de medewerkers is langer dan 10 jaar in dienst. Een zelfde verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid heeft het bouwbedrijf bij zijn opdrachtgevers.

Gecertificeerd Bouwbedrijf Van Breemaat is ISO 9001:2000 gecertificeerd en beschikt over het VCA** certificaat versie 2000/03. Deze certificeringen bieden opdrachtgevers de garantie dat Bouwbedrijf Van Breemaat zijn verantwoordelijkheden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu aantoonbaar nakomt. De klanttevredenheid bij onze opdrachtgevers staat op een hoog nievau.

Efficiënt
Bouwbedrijf Van Breemaat is een efficiënt werkende onderneming met een platte organisatiestructuur en dat is ook nodig. Directe betrokkenheid bij de werken van directeur tot werkvloer, korte communicatielijnen en doelmatig inzetten van mensen en middelen is typerend voor onze organisatie. Tijdens de bouwfase vermindert de invloed op het totale proces voor de opdrachtgever; de aannemer gaat aan de slag middels de aan hem door de opdrachtgever voorgelegde contractstukken (bestekken en tekeningen). Het bouwplan ligt inmiddels vast en aanpassingen hebben in dit stadium grote gevolgen. Uw invloed neemt dus af, terwijl U in de fase verkeert waarin de hoogste kosten gemaakt worden. Het is dan ook essentieel dat er in deze fase efficiënt te werk wordt gegaan. Bouwbedrijf Van Breemaat begeleidt het bouwteam bij de voorbereiding van de werkzaamheden, berekent de bouwkosten, draagt zorg voor de bouwkundige en installatietechnische uitvoering plus oplevering én nazorg. Door een efficiënte aansturing van alle betrokken partijen en een deskundige uitvoering van de bouwplannen, zorgt Bouwbedrijf van Breemaat ervoor dat u het gebouw opgeleverd krijgt, zoals met u is overeengekomen; kwalitatief en budgettair prima in orde.

En dat doen we al meer dan zestig jaar!

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 5 November 2011 om 5.45 zei Tony Gorus...

Beste Rob,

 

Welkom bij de groep.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Tony

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+