BouwProfs

De bouw online verbonden.

Robert 't Jong
  • Hillegom
  • Nederland
  • architectuur
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (1)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Robert 't Jong

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Coöperatie Aangenamer Bouwen UA
Functie:
design - ideas - solutions
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://aangenamerbouwen.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
All-round bouwkundige met brede ervaring in ontwerp en technische beoordeling van vastgoed, veelal woningen, maar ook bedrijfspanden en horeca-objecten.

Als rentmeesters van deze planeet moeten wij onze gebouwde omgeving zo veel mogelijk realiseren met behulp van natuurlijke materialen en hulpbronnen, zodat ook de generaties ná ons een leefbare omgeving aantreffen.
De kracht zit in eenvoud... een gebouw is er om zijn gebruikers te dienen, het moet dus qua beleving en bruikbaarheid aansluiten bij het verwachtingspatroon van de gebruiker.
Vanuit deze stelling werk ik liefst met materialen als (Kruislaag)Hout, Houtvezel, Leem en Cellulose en energie uit zon, wind en water, kortom : onuitputtelijke bronnen die al veel te lang worden genegeerd.

Architectuur is meer san een mooi plaatje; als ontwerper zie ik mijzelf dan ook primair als systems-integrator.
Een goed gebouw is een organisme dat als een samenhangend geheel van bouwkundige en installatietechnische elementen in één keer is ontworpen, zodat alle elementen optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 2 December 2015 om 14.00 zei BouwProfs Redactie...

Beste Robert,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Zo bieden wij momenteel de 1-daagse training vochtproblemen herkennen en oplossen binnen gebouwen. Deze training wordt gegeven door Eddy Cruysberghs, dé expert op dit gebied.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+