BouwProfs

De bouw online verbonden.

Hoe verwerk je een volledig huis met 8 kamers in 39 m2?

Wonen in New York is niet alleen opwindend en avontuurlijk. De gemiddelde inwoner heeft te maken met een zeer beperkte woonruimte. Kijk hier hoe deze New Yorker een volledig huis met 8 kamers in een ruimte van 39 m2 heeft verwerkt.

Weergaven: 1552

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Reactie van Rupesh Adjai Kisoen op 21 Januari 2013 op 13.42

Heel prachtig gedaan, als je weining oppervlak tot beschikking hebt dan moet je natuurlijk anders gaan leven en inrichten. Ik denk wel als het op een gezin aankomt dan het ruimte steeds kleiner gaat worden en dat je naar groter gaat smachten.

 

Reactie van Marcel van Mierlo op 21 Januari 2013 op 10.40

Wat een creatief en praktisch ontwerp. Natuurlijk wel een beetje schuiven en knutselen bij het veranderen van de functies. Een inspirerend filmpje om het denken over intensief ruimtegebruik te stimuleren. Als je een tuin hebt, vind je meer slimme en duurzame oplossingen voor kleine leefruimtes, zelfs onder de 10 m2, op www.facebook.com/LevenInTuinen en www.levenintuinen.nl 

Reactie van Carl-peter Goossen op 21 Januari 2013 op 10.06

Haha, kijk eens op 00.24 sec. Wat er in de boekenkast ligt. Geweldig!

Heel mooi ontwerp, efficiënt en toch goed handelbaar. Zelf niet zo'n voorstander om achter je bureau te staan. Prima idee om de ruimte multi te gebruiken. Het is ontstaan uit noodzaak. Zo zie je maar weer dat je soms gedwongen moet worden om tot nieuwe ideeën te komen. Groot is niet altijd de beste oplossing. Ik zag pas een ontwerp met een woonkamer van 8 x 10 m. Daar verzuip je in. In feite wordt een zithoek vervelend als die groter is dan 4,5 x 3,75 m Maak je die groter zie je een aantal details in de gezichtsuitdrukking niet meer en vlakt het gesprek af. Maak je het te klein kom je in de "comfort zone" van de ander ook niet goed. Die woonkamer van 8x10 m zal zeker nog een "ruimte afscheider" nodig hebben om goed in te kunnen richten.

Je ziet in de video geen zithoek, maar voor een alleenstaande is die niet direct nodig.

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+