BouwProfs

De bouw online verbonden.

Sexy bouwvaksters verleiden bouwvakkers om meer duurzaam FSC hout te gebruiken.

In de StoereBouwers competitie worden bouwbedrijven op een verleidelijke manier uitgedaagd om meer duurzaam FSC-hout te gebruiken in bouwprojecten....

Weergaven: 665

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Reactie van BouwProfs Redactie op 17 Maart 2017 op 15.30

Smaken verschillen, het zou zeker ook niet onze keuze zijn als we de opdracht hadden een promotie video te maken. Neemt niet weg dat het gebeurt en wij het onze taak vinden dit ook te delen. Juist om de discussie op gang te brengen. Succes met de actie, we horen graag de resultaten. 

Reactie van Gerrit de Heer op 17 Maart 2017 op 14.51

Uit eigen onderzoek blijkt dat 85 % van de vrouwen door dit soort filmpjes verafschuwen. Wetende dat 90 % van de vrouwen beslissingen nemen over particuliere verbouwingen. Inmiddels heb ik achterhaald dat het van onze belastingcenten is betaald via FSC Nederland. Dus ik zal mijn actie verleggen. Ik ga vragen of zij deze willen gaan verwijderen.

Wel vraag ik mij af of je dan niet de zelf de discussie op gang moet krijgen door zelf een eerste reactie te schrijven of een vraag te stellen. Ik vind het te eenvoudig om dit 'nogal paternalistisch' te noemen.

Reactie van BouwProfs Redactie op 14 Maart 2017 op 9.26

Deze video is 4 jaar geleden gemaakt door een partij die actief is in de bouw. Blijkbaar zijn er partijen die menen op deze wijze de bouw te moeten presenteren. We hebben deze video geplaatst om hiermee een discussie op gang te krijgen. De video verwijderen zou nogal paternalistisch zijn in onze ogen. Beter is het om de discussie aan te gaan of de bouw zich op deze wijze wil presenteren. In die zin is deze video hiervoor een mooi vertrekpunt.

Reactie van Gerrit de Heer op 12 Maart 2017 op 16.58

Dit soort filmpjes en acties dragen absoluut niet bij tot een nieuwe gewenste cultuur in de bouw. Het lijkt mij ook beter als BouwProfs deze video te verwijderen. We zijn toe aan een klantgerichte cultuur waarin samenwerken een voorwaarden is. Meer vrouwen in de bouw en meer vrouwelijke competenties zijn ook belangrijke voorwaarden.

Reactie van Harrie Lieverse op 8 Juni 2013 op 17.58

Triest dat na meer dan 20 jaar overleggen en convenanten sluiten dit soort acties (nog) nodig zijn om de bouwwereld er op te wijzen dat het hoog tijd wordt om maatschappelijk verantwoord en (dus) duurzaam te bouwen.

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+