BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ad de Jongh
  • 's-Hertogenbosch, Noord Brabant
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen

De connecties van Ad de Jongh

  • Marc Franken
  • Tom de Jong
  • Remko van den Bremen
  • Bas Wolse
  • Andre Letsch
  • Michel Eek

Discussies van Ad de Jongh

Koel en verwarming deskundige

Ik zoek een collega die voor mij demonstraties kan geven van onze E&W oplossing. Trainingen kan geven en het leuk vind niet de hele dag achter zijn of haar bureau te zitten. BIM hoog in het…Doorgaan

Started 14 Dec 2016

 

De pagina van Ad de Jongh

Vandaag op BouwProfs

Discussie geplaatst door Ad de Jongh

Koel en verwarming deskundige

Ik zoek een collega die voor mij demonstraties kan geven van onze E&W oplossing. Trainingen kan geven en het leuk vind niet de hele dag achter zijn of haar bureau te zitten. BIM hoog in het vaandel heeft maar beslist niet als een must opdringt. reacties:A.de.Jongh@ICN-Solutions.nlLees verder...
14 Dec 2016
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie Het herstel wordt nu echt zichtbaar in de bouw, zie jij het ook? van Michel Eek
"Ik ben het met Peter eens, te snel goed nieuws willen horen. Wat wel waar is dat diegenen die positief reageren toch ook voorzichtig zijn en wel klagen over de korte levertijden. Wat ook opvalt dat diegenen die positief reageren wel met de nieuwe…"
18 Feb 2014
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie BIM voor Projectleiders? Nee, dat doen de modelleurs binnen het bedrijf! van Carl-peter Goossen
"BIM is een concept wat organisatie breed en diep dient te worden geadopteerd en geactiveerd anders wordt het optimale voordeel niet gehaald. Reden waarom wij, ICN Solutions, ik regelmatig BIM voor project managers lezingen geef! Duidelijk de…"
6 Sept 2012
Ad de Jongh heeft gereageerd op blogbijdrage Ketenintegratie is een kwestie van doorzetten... van Andre Letsch
"Wel Fred een aardige uitleg geef je in je reactie. Toch is eigenbelang geen verkeerd uitgangspunt, dat is wat ik bedoel met het IDM! definitie van wat men mag, wil hebben, verwachten binnen een samenwerking dus in ketenintegratie! alle partners zijn…"
18 Jan 2012
Ad de Jongh heeft gereageerd op blogbijdrage Ketenintegratie is een kwestie van doorzetten... van Andre Letsch
"helemaal eens met Remco. Ketenintegratie begint met Wie, van Wat en Waarom, graag voeg ik nog toe Wanneer en van Wie! men noemt dit de onderdelen van een IDM, een beschrijving hoe men met data omgaat binnen het BIM. Ja, de stelling van Jack van Veen…"
12 Jan 2012
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie De klant is een consument, geen deskundige... van BouwProfs Redactie
"Klopt, alle stellingen hebben een kern van waarheid, echteer, mijn stelling: je krijgt meer service bij het kopen van een broek dan bij het kopen van een woning. natuurlijk zijn de kopers meestal leken op de expertise van bouwen, is dat nu net niet…"
31 Okt 2011
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie Wie is tegen het gebruik van BIM? van BouwProfs Redactie
"Beste mensen, voor of tegen BIM er wordt (helaas ook hier) geredeneert vanuit de "gereedschappen" zelfs zie ik de opmerking dat BIM een gereedschap is. niets is minder waar, BIM is een concept. dat je tegen BIM zou moeten zijn om sterk in…"
26 Okt 2011
Ad de Jongh en Marc Franken zijn nu bevriend
26 Mei 2011
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie 4 belangrijke BIM feiten... of zijn het mythes? van Michel Eek in de groep BIM
"Beste Marc. Klopt beiden hebben een 2D applicatie op AutoCAD en vertraagden de poorting naar MEP Revit. Wij dachten samen te kunnen werken met NPQ maar die zijn wel begonnen maar zeer traag. laten we eens afspreken want wij overwegen zelf te…"
12 Apr 2011
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie 4 belangrijke BIM feiten... of zijn het mythes? van Michel Eek in de groep BIM
"van Looy groep, hoofdkantoor te Antwerpen is hier volop mee bezig. hadden het perfect voor elkaar met AutoCAD en een eigen LISP applicatie, die zijn we nu aan het opleiden en voor het Installatie deel zullen ze Revit MEP gaan gebruiken (nu al…"
6 Apr 2011
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie Producten gezocht die ontworpen zijn vanuit het C2C principe. van BouwProfs Redactie
"Jan. wij leveren Revit als gereedschap binnen het BIM. BIM is de beschrijving van het ontwerpproces volgens ook de cradle to cradle gedachte. ik plaats jouw oplossingen als ? onderhoud? mogelijk moeten we samen eens praten. m.vr.gr. Ad de Jongh"
30 Mrt 2011
Ad de Jongh heeft een reactie achtergelaten voor Remko van den Bremen
"geachte heer van Bremen. Uiteraard ben ik bereid met u te spreken over BIM. U kunt me bellen voor een afspraak, mocht ik niet aanwezig zijn dan kunnen collegas Franklin en Thijs ook in mijn agenda. met vriendelijke groet en tot ziens. tel kantoor…"
28 Mrt 2011
Ad de Jongh en Remko van den Bremen zijn nu bevriend
28 Mrt 2011
Ad de Jongh en Tom de Jong zijn nu bevriend
23 Mrt 2011
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie 4 belangrijke BIM feiten... of zijn het mythes? van Michel Eek in de groep BIM
"Nou, Heel veel. zoals je uit mijn reactie aan Tom kunt lezen heeft het LUMC de gegevens vanuit Revit in gebruik voor beheer.en onderhoud. we moeten eens praten, wij vullen elkaar als organisatie prima aan."
21 Mrt 2011
Ad de Jongh heeft gereageerd op discussie 4 belangrijke BIM feiten... of zijn het mythes? van Michel Eek in de groep BIM
"Beste Tom, de rode draad van je reactie is 100%. wij hebben al meerdere organisaties begeleid in dat proces. wij begeleiden een arch. buro wat momenteel 15 projecten up en running heeft met constructeur en installateur. het as built model draait…"
21 Mrt 2011

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
ICN Solutions
Functie:
Unit manager Bouw
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.ICN-Soltutions.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Vanaf het begin met BIM bezig toen we nauwelijks wisten wat het allemaal inhield. Stoor me enorm aan iedereen die bla bla doet en veel verwarring doet ontstaan. Ben om die reden begonnen aan de TNO quickscan autorisatie en heb deze met succdes afgerond. BIM onafhankelijk van "gereedschap" pas als de organisatie BIM op orde heeft wordt "gereedschap" keuze belangrijk.

Prikbord (2 commentaren)

Op 24 September 2010 om 12.17 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier. Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
Op 24 September 2010 om 13.50 zei Tony Gorus...
Beste Ad,

Welkom bij de groep

Mvg.

Tony

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+