BouwProfs

De bouw online verbonden.

Boudewijn Piscaer
  • Man
  • Amsterdam
  • Nederland
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (21)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Boudewijn Piscaer

Vandaag op BouwProfs

Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Is de kwaliteit in de bouw echt zo slecht? van Andre Letsch
"Met vorige sprekers eens. Vooral de thema's "kennis" en "Zolang de opdrachtgever niet in het geweer komt, zal de sector niet zelf veranderen" van Tom Voshol zijn duidelijk. Maar wat weet de opdracht gever van de bouw? Ik zou…"
24 Feb 2014
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Is de kwaliteit in de bouw echt zo slecht? van Andre Letsch
"Het is een intelligente en uitgebreide brief. Maar, aan de vruchten herkent men de boom. Hoe kan het toch zijn dat faal kosten in de bouw schrikbarend hoog blijven en waarschijnlijk bij het verdien model passen van de keten? En hoe komt het dat…"
24 Feb 2014
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Windturbine voor woning gezocht. Wie helpt? van BouwProfs Redactie
"Als zeiler die lange tijd op de boot leeft kan ik, na een grondig onderzoek, de D 400 van Eclectic Energy aanbevelen voor zeer rendabel en laag geluid wind generator. "
24 Dec 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op blogbijdrage Bouwers moeten per 2015 kwaliteit zelf gaan waarborgen. van Michel Eek
"Lijkt mij juist een verkeerde zaak. Privé partijen zijn nog makkelijker omkoopbaar door dominante partijen (kan dat in de bouw in Nederland?). Heeft een private inspecteur tijd zich te verdiepen in innovatie? Juist de publieke sector moet…"
28 Nov 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op blogbijdrage Twijffels over levensduur van attestbeton. van Andre Letsch
"Sorry, wilde zeggen "pseudo beton technologie voor regelgeving" en gewoon  . . . betonwereld wel raden. Even de sluier oplichten; een Zelf Verdichtende Beton die in Brabant wordt gemaakt in een prefab heeft in Nederland een Water…"
22 Nov 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op blogbijdrage Twijffels over levensduur van attestbeton. van Andre Letsch
"WAS maar attest beton ingezet! Gisteren op de Betondag in Rotterdam gehoord dat het een foute berichtgeving in de COBOUW was wat nog een behoorlijke staart zal krijgen. Waar deze berichtgeving  vandaan komt kunnen insiders in de pseudo…"
22 Nov 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Gaat de overgang van lineaire naar circulaire bouw de bouw op de kaart zetten als innovatieve sector? van Michel Eek
"Waarom het niet meer gebeurt? In mijn gebied, beton, zijn er een aantal redenen waarom beton niet op grote schaal ge-upcycled wordt (wel ge down-cycled voor wegenbouw); 1. zand en grint is goedkoper dan gerecycled granulaat en, nog voornamer,…"
6 Nov 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Gaat de overgang van lineaire naar circulaire bouw de bouw op de kaart zetten als innovatieve sector? van Michel Eek
"Circulair of de "spiralen" economie? Om het economisch interessant te maken zul je zowel rest producten uit een andere tak dan die van jou op moeten kunnen nemen. Voorbeeld; z.g. "Activated Paper Recycled Minerals" uit de papier…"
6 Nov 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op blogbijdrage Nieuw ontwikkeld ‘slim’ raam kan zowel energie besparen als opwekken. van BouwProfs Redactie
"Voorlopig is de kloof tussen wetenschap/technologie en goede uitvoering in China nóg groter in de bouwwereld dan dit al bij ons het geval is."
28 Okt 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Bedrijf gezocht dat een gevlinderde betonnen afwerkvloer kan maken voor luxe villa. van Michel Eek
"Kijk naar www.eternoterrazzo.nl. Zij zijn de markt binnen gekomen via de complexe techniek van vloeren. Ook werken ze samen met een prefab bedrijf als dit nodig is. Boudewijn Piscaer www.univerde.nl  "
26 Okt 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Zeer slechte casco aanbouw door aannemer geleverd, wat zouden jullie doen? van NaBeij Bouwadvies, Marchel
"Zo lang faal kosten in het Nederlands verdien model zijn geïntegreerd op een structurele manier en hier schijnbaar niets aan gedaan wordt, is ook dit weer dweilen met de kraan open. Kans voor de nieuwe directeur van Bouwend Nederland."
3 Apr 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op blogbijdrage Gaat het dreamteam van de minister de bouw toekomstbestendig maken? van BouwProfs Redactie
"Laten we vooral eerlijk zijn en erkennen waar we goed, middelmatig of slecht in zijn op de Europese bouw markt. Hiermee kunnen wij als Handels Natie in Kennis toch nog een bredere toekomst verschaffen. We hoeven echt niet met onze systematische…"
14 Jan 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Wat wens jij de bouw toe voor 2013? van Michel Eek
"Dat Nederland een internationale Duurzame bouw kennis centrum/hub van Best Practices wordt."
2 Jan 2013
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Bouw je mee aan het BouwProfs eBook “duurzaam bouwen in de praktijk. 50 praktische tips.”? van Michel Eek
"Met Zelf Verdichtende beton helemaal mee eens. Met staalvezel en granulaat hebben we nog wat onderbouwing nodig die ik graag in een kleinere groep aan zou willen gaan."
31 Dec 2012
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie Bouw je mee aan het BouwProfs eBook “duurzaam bouwen in de praktijk. 50 praktische tips.”? van Michel Eek
"Dubbel Duurzaam Beton (Sustainable & Durable). Het nummer 1 bouw materiaal en nummer 2 in CO2 product in de wereld kan, door een betere samenwerking met producent, ingenieur en aannemer, gemaakt worden met minder Portland klinker gehalte.…"
31 Dec 2012
Boudewijn Piscaer heeft gereageerd op discussie De bouw moet geduld hebben van Vadertje Staat. van Michel Eek
"Ook in 2 jaar zal het nooit meer worden wat het ooit was in Nederland. De enige groei markt zit hem in de bestaande woningen te renoveren en die zoals J.O. 't Hooft zegt gestimuleerd moet worden. Door een JoJo energie politiek beleid van de…"
14 Dec 2012

Profielgegevens

Werkzaam bij:
UNIVERDE/SUSTCON
Functie:
majority shareholder
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.univerde.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 11 Mei 2010 om 8.23 zei Michel Eek...
Geachte heer Piscaer,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik een aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link.

Ik wens u bijzonder veel plezier toe in onze groep.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+