BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ernst de Nobel
  • den haag
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (3)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Ernst de Nobel

Vandaag op BouwProfs

Ernst de Nobel heeft gereageerd op discussie Aangescherpte regels voor rolsteigers moeten noodlottige ongevallen voorkomen. van Michel Eek
"Ik ken de casus niet , dus is het denk ik lastig om een oordeel te vellen op basis van de informatie die we nu hebben. Het lijkt mij evidend dat bedrijven hun werkgevers voorzien van deugdelijk materiaal en voldoende scholing (vca) om dit te…"
5 Okt 2017
Ernst de Nobel heeft gereageerd op discussie Verf verwijderen woning van Etienne Oldeman
"tot nog toe , vind ikzelf de oplossing van Dennis de Groot de meest aantrekkelijke, wellicht omddat ik zelf geen voorstander ben voor het gebruik van allerlei chemische middelen. Dan zou ikzelf nog eerder opteren om e.e.a opnieuw op te metselen. Mbt…"
22 Mrt 2017
Ernst de Nobel heeft gereageerd op discussie Verf verwijderen woning van Etienne Oldeman
"Klopt Mathilde, vandaar ook mijn vraag waaarom de verf er af moet. Zelfs indien er een niet damopen verfsysteem op zit kan naisoleren nog steeds, echter wel met de juiste materialen. Vbr/>"
22 Mrt 2017

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
Ecocoatings
Functie:
eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.ecocoatings.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw, laatste jaren als eigenaar van een ecologisch/duurzaam schildersbedrijf en sinds kort werkzaam in de verkoop van duurzame verfproducten.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 19 December 2016 om 10.08 zei Michel Eek...

Beste Ernst,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+