BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ger van der Zanden
  • Man
  • Heel
  • Nederland
Delen

De connecties van Ger van der Zanden

  • Olthaar Ontwerpen
  • Andre Letsch

Discussies van Ger van der Zanden

De A-technische vastgoedwereld

Is de vastgoedwereld  a-technisch ?Zie publicatie van Jos Lichtenberg.…Doorgaan

Started 25 Nov 2015

Greenwashing

Wat is uw mening ?Prof. Jos Lichtenberg TU/e schrijft hierover in BOUWIQ zie link: www.bouwiqonline.nl/artikelenDe huidige meetmethodes honoreren…Doorgaan

Tags: www.bouwiqonline.nl/artiklen

Started 1 Jul 2011

 

De pagina van Ger van der Zanden

Vandaag op BouwProfs

Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie De voordelen en nadelen van wandverwarming - wie heeft ervaring hiermee? van Anja Beyer
"Wandverwarming kan een oplossing zijn; maar als je 'comfort' en 'minimaal energieverbruik' wilt is het principe van koel hoofd en warme voeten de optimale keuze. Wanden kun je beter niet gebruiken om een aantal logische (al…"
4 Jul
Discussie geplaatst door Ger van der Zanden
25 Nov 2015
Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie Zijn we als sector toe aan een 'iens' voor de bouw? van Michel Eek
"" De wereld verandert en de bouw verandert mee" - Thema jaarbijeenkomst NVB - met inspirerende presentaties van o.a. Martijn Aslander Door de invloed van social media , komt inzicht van kwaliteit/prestatie voor iedereen…"
16 Nov 2014
Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie Moet iedere gemeente een wethouder Vastgoed krijgen? van Michel Eek
"Of er een aparte wethouder voor vastgoed moet komen is afhankelijk van de opgaven en grootte van de gemeente. Essentieel is dat het gemeentebestuur richtlijnen heeft over, hoe om te gaan met een altijd onzekere toekomst en de uitgangspunten bij…"
27 Feb 2014
Ger van der Zanden heeft gereageerd op blogbijdrage Aardbevingbestendig bouwen, een nieuwe kans voor de bouw in Nederland? van Michel Eek
"Door in het ontwerp rekening te houden met het risico van een aardbeving is aan deze vraag te voldoen. In ons netwerk van constructeurs zijn er voldoende die ook de  kennis hebben om dit met (lichte, 'flexibele') vloeren te kunnen…"
31 Mei 2013
Bericht gepost door Ger van der Zanden
"In de U-bouw worden leidingen aan het plafond gehangen; terwijl de gebruiker ze vooral bij de vloer nodig heeft. Waarom ?"
30 Mei 2013
Bericht gepost door Ger van der Zanden
"Instorten van installaties in beton is een van de grootste oorzaken van gebrek aan toekomstige flexibiliteit. Verbieden in Bouwbesluit ?"
30 Mei 2013
Bericht gepost door Ger van der Zanden
"Wat is er misgegaan met vastgoed ? Vraag : Multifunctioneel ontwikkelen als oplossing ?"
30 Mei 2013
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Ger van der Zanden
"Beste Ger, Ik zag dat je een discussie bent gestart op BouwProfs met als titel 'waar ging het mis met vastgoed'. Deze discussie is alleen niet gestart conform onze forum richtlijnen. Je plaatst namelijk alleen een titel en onze ervaring…"
30 Mei 2013
Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie Hoe belangrijk zijn steden in de transitie naar een duurzame samenleving? van Andre Letsch
"Interessant onderzoek is hiervoor gedaan door een consortium:  zie www.greenoffice2015.nl"
11 Apr 2013
Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie Wie kan mij uitleggen wat er bij komt kijken om bouwwerken aan te nemen en uitvoeren in België? van BouwProfs Redactie
"Neem maar eens contact op met de nederlandse kvk  in Belgie (NKVK)"
2 Feb 2013
Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie Bouw je mee aan het BouwProfs eBook “duurzaam bouwen in de praktijk. 50 praktische tips.”? van Michel Eek
"Duurzaamheid gaat ook over gebouwen met een lange levensduur; die steeds opnieuw aangepast kunnen worden aan nieuwe wensen of te transformeren zijn voor een andere functie. Bij DGBC is nu een tool ontwikkeld, waarbij 'adaptief vermogen'…"
28 Dec 2012
Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie Kostenopbouw bouwprojecten, wie helpt? van BouwProfs Redactie
"Beste Martijn, Informatie over bouwkosten en met name installaties zijn sterk afhankelijk van het type gebouw en het gewenste comfort in het gebouw. Kan hier wel informatie over verstrekken - kijk maar eens op www.slimlinebuildings.com en stuur een…"
3 Jul 2012
Ger van der Zanden heeft gereageerd op blogbijdrage Door de bank genomen van Sjoerd Radstake
"klopt; dan is het probleem met de hypotheekrente aftrek ook meteen opgelost !  "
11 Jun 2012
Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie Onderzoek over de mogelijkheden met BIM, wie helpt? van BouwProfs Redactie
"zie op www.slimlinebuildings.com - NIEUWS /ARCHIEF  25-3-2011 INFO over BIM (CAD magazine)"
22 Mei 2012
Ger van der Zanden heeft gereageerd op discussie Alzheimerwoning van Eric Hogenbirk
"De ontwikkelingen in de techniek en zorg gaan zo snel, dat het voorspellen van de beste oplossing voor de toekomst niet mogelijk is. Door woningen te bouwen die geschikt zijn om aan te passen aan de nieuwe inzichten, waarbij de installatietechniek…"
11 Mei 2012

Profielgegevens

Werkzaam bij:
Slimlinebuildings BV
Functie:
directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.slimlinebuildings.com

Prikbord (1 commentaar)

Op 30 Mei 2013 om 9.49 zei Michel Eek...

Beste Ger,

Ik zag dat je een discussie bent gestart op BouwProfs met als titel 'waar ging het mis met vastgoed'. Deze discussie is alleen niet gestart conform onze forum richtlijnen. Je plaatst namelijk alleen een titel en onze ervaring leert dat dan collega deelnemers aan BouwProfs niet reageren.

Zou je bereid zijn je discussie nogmaals te starten, maar dan met een goede begeleidende tekst? Misschien kan je uitleggen waarom jij vindt dat het met het vastgoed mis is gegaan en kan je zelf een paar oplossingen aandragen waar andere forumleden op kunnen reageren.

Alvast bedankt voor je moeite. Je eerdere bijdrage hebben we verwijderd.

Michel Eek

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+