BouwProfs

De bouw online verbonden.

Herman Meester
 • Lemelerveld Overijssel
 • Nederland
 • duurzaam bouwen
Delen
 • BouwProfs nieuws
 • Discussies (7)
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De connecties van Herman Meester

 • Michel Eek
 

De pagina van Herman Meester

Vandaag op BouwProfs

Herman Meester heeft gereageerd op discussie Kozijnen met een U waarde lager dan 0,6 van BouwProfs Redactie
27 Sept 2012
Herman Meester heeft gereageerd op discussie Kozijnen met een U waarde lager dan 0,6 van BouwProfs Redactie
"Beste Rinus, Ik kan je de kozijnen van SmartWin kozijnen aanbevelen. Deze firma heeft voor zijn kozijnen een innovatie subsidie gekregen voor duurzaam bouwen. Je kunt contact op nemen met de heer Erwin Boon. 06 44 04 94 81. Kijk ook eens naar de…"
27 Sept 2012
Herman Meester heeft gereageerd op discussie Wat zijn nou echt duurzame opties die voor kopers van een nieuwbouw woning interessant zijn? van Michel Eek
"Beste Mike, We hebben nog nieuwe ideeën. We hebben wanden met prefab leidingruimte. Zowel in de dragende - en niet dragende wanden. In kalkzandsteen en in beton. Leidingruimte Van plafond tot vloer en horizontaal achter de plint. In deze…"
12 Sept 2012
Herman Meester heeft gereageerd op discussie Wie heeft er meer ideeën voor een duurzaam / energie zuinige te bouwen woning? - RC 5 van Michel Eek
"Hallo Pieter Jan, Ja ik heb nog een idee,we hebben wanden met prefab leidingsysteem voor installaties. Het installeren gaat in de helft van de tijd en de woning is maximaal flexibel. In de dragende wanden zijn leidingkanalen om de 125 mm en in de…"
19 Jul 2012
Herman Meester heeft gereageerd op discussie Wordt er binnen nu en 5 jaar meer conceptueel dan traditioneel gebouwd? van BouwProfs Redactie
"Beste Maarten, Conceptueel bouwen is de toekomst. Conceptueel bouwen is het antwoord voor betaalbaar bouwen. Betaalbaar bouwen is assembleren, is de leus van VBI EcoPrefab woningconcept. Het is een voorbeeld van conceptueel bouwen samen met 16…"
24 Okt 2011
Herman Meester heeft gereageerd op discussie Oproep aan innovatieve denkers (en doeners)... van Michel Eek
"Beste John, Wat een goed idee!!! Hierbij sluit ik mij aan met ons idee. MasterWall met BOB inside. Het is een simpel systeem dat de mogelijkheid bied om een stopcontact of cai- of een dataaansluiting kunt aanleggen binnen 5 min. op iedere plek in de…"
17 Okt 2011
Herman Meester heeft gereageerd op discussie Vluchttijd woningbrand slinkt naar 3 minuten, hoe kunnen we woningen brandveiliger maken? van Michel Eek
"  MasterWall is een Totaal Wand Concept voor het bouwen en afwerken van massieve, niet dragende scheidingswanden in de utiliteit- en woningbouw. MasterWall heeft prefab leidingruimte in de wanden voor het aanbrengen van elektra leidingen, zowel…"
29 Sept 2011
Herman Meester is nu lid van BouwProfs
8 Apr 2011

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Masterwall bv
Functie:
Commercieel Directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.masterwall.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Masterwall is een Totaal Wand Concept voor het bouwen en afwerken van niet dragende scheidingswanden in de utiliteits- en woningbouw met BOB-inside.

Prikbord

 • Nog geen reacties!

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+