BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jan Kees Pikkaart
  • Deventer
  • Nederland
  • engineering
Delen

De connecties van Jan Kees Pikkaart

  • Michel Eek
 

De pagina van Jan Kees Pikkaart

Profielgegevens

Werkgebied:
engineering
Werkzaam bij:
Vibes Building Engineers
Functie:
Directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.vibes.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Vibes Building Engineers is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in ontwerp en tekenen met 3D-BIM.

Ik ben al sinds de jaren '90 bezig met optimalisatieprocessen in projecten. Als directeur van VIBES kan ik mijn denkbeelden voor een beter bouwproces in praktijk brengen.

VIBES integreert ontwerpen en tekenen door middel van 3D/BIM. Het ontwerp van de installaties (steeds belangrijker), de constructie en het bouwkundig/architectonische worden samengevoegd en inzichtelijk gemaakt.

VIBES levert haar klanten Slimmer, Sneller, Beter een ontwerp en tekeningen tijdens het ontwerp- en bouwproces. Resultaat is een aanzienlijke kostenreductie op ontwerp, voorbereiding en realisatie. Die belofte hebben we al heel vaak waar gemaakt.

VIBES heeft zelf architecten en ontwerpers, maar werkt ook vaak samen met de ontwerpers die de voorkeur hebben van de opdrachtgever.

De technische vaardigheden van de aanwezige bouwkundige ingenieurs maakt samen met de nieuwste BIM-, 3D- en visualisatie- en simulatietechnieken elk project tot een groot succes voor de opdrachtgever.

De blog van Jan Kees Pikkaart

BIMCaseweek nog niet vol

Als partner van de BIMCaseweek doen we graag een beroep op alle partijen waarmee wij geregeld samenwerken, om u alsnog aan te melden voor deelname. Het blijkt dat er nog plaatsen beschikbaar zijn!

Zie www.bimcaseweek.nl

Voor iedereen die enigszins met BIM te maken krijgt een echte aanrader!

Geplaatst op 19 Mei 2014 om 17.05

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 November 2012 om 12.07 zei Michel Eek...

Beste Jan Kees,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken onsforumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+