BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jos van Bommel
  • Gemert, Noord Brabant
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen

De connecties van Jos van Bommel

  • Ron Reijnders
 

De pagina van Jos van Bommel

Vandaag op BouwProfs

Jos van Bommel heeft gereageerd op discussie Van de regen in de drup, het belang van goede hemelwater afvoer. van BouwProfs Redactie
"Dank Bas. Klopt. Ik wilde aangeven dat de oude vuistregel wel eens (terecht) discussies…"
6 Aug 2015
Jos van Bommel heeft gereageerd op discussie Van de regen in de drup, het belang van goede hemelwater afvoer. van BouwProfs Redactie
3 Aug 2015
Jos van Bommel heeft gereageerd op discussie Van de regen in de drup, het belang van goede hemelwater afvoer. van BouwProfs Redactie
"Het belangrijkste is al vermeld. Aanvullend: - zorg voor voldoende afschot op platte daken, liefst > 20mm/m1 - zorg voor voldoende capaciteit van de afvoeren   (de 'oude regel' van 100mm per 100m2 dakvlak was nooit een goed…"
3 Aug 2015
Jos van Bommel heeft gereageerd op discussie Groen dak, waar moet je rekening mee houden? van Michel Eek
"Beste Michel. Groen- sedumdaken zijn prachtig. Je kunt stedelijke gebieden vanuit Google Earth zien als grote 'steen-grillen' door een overmaat aan beton en asfalt. Kiezen voor groendaken biedt uitstekend evenwicht: bio-diversiteit in deze…"
11 Dec 2014
Video geplaatst door

Duurzame ontwikkelingen bij Icopal

http://www.icopal.nl - Wilt u weten hoe Icopal haar duurzaamheidsbeleid vorm geeft? Deze film geeft een beeld van de ontwikkelingen op dit gebied, zoals de t...
20 Okt 2014
Jos van Bommel heeft gereageerd op discussie Bouwprofs stellen zich aan elkaar voor. van Andre Letsch
"Mijn naam is Jos van Bommel, 51 jaar en woonachtig in Bakel (Nbr). Sinds 1985 ben ik onafgebroken werkzaam geweest in de wereld der platte daken. Eerst als dakdekker. Later als adviseur, accountmanager, productmanager en nu als…"
2 Sept 2014
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Jos van Bommel
"Beste Jos, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. We vinden…"
31 Aug 2014
Jos van Bommel is nu lid van BouwProfs
26 Aug 2014

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Icopal B.V.
Functie:
projectmanager
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.icopal.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Het ontwerpen en begeleiden van platte daken zijn sinds 1985 mijn werk. Vanaf ca. 2005 is duurzaamheid steeds belangrijker geworden en daardoor ook interessant voor mij.

Video's van Jos van Bommel

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 31 Augustus 2014 om 12.24 zei Michel Eek...

Beste Jos,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

We vinden het leuk om wat meer over je te weten te komen. Dus laat iedereen weten wie je bent en voor welk bedrijf je werkt. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een blog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+