BouwProfs

De bouw online verbonden.

Martien Janssen
  • Ravenstein
  • Nederland
  • overig
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (10)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Martien Janssen

Vandaag op BouwProfs

Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Moeten zonnepanelen wel opgenomen worden in het energielabel? van Chris Bruijnes
"Beste Chris, Alle wijzigingen, die van invloed zijn op het Energielabel, die een eigenaar aanbrengt ná het afgeven van een Energielabel zijn v.r.v. de eigenaar. Dit geldt niet alleen voor PV-panelen. Ik begrijp wel dat dit een onderdeel is…"
27 Aug 2013
Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Koude aan de vloer en temperatuurverschil vloer vs ooghoogte. Hoe kan dit en hoe op te lossen? van BouwProfs Redactie
"Afhankelijk van het moment van meten kun je grotere of kleinere verschillen meten. Tevens is een en ander mede afhankelijk van het verwarmingssysteem. Stel: luchtverwarming en steenachtige vloer. Indien de meting kort na aanzetten verwarming /…"
2 Apr 2013
Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Houten onderslag balk dak verstevigen met minimale ingreep, hoe doe ik dat? van Jesse Smink
"@Herman van Rees: Eindelijk een reactie van iemand die het ook begrijpt. De rest wil er zich afmaken met een verstijvinkje..."
27 Mrt 2013
Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Houten onderslag balk dak verstevigen met minimale ingreep, hoe doe ik dat? van Jesse Smink
"Je dient te beginnen met een berekening te maken van het totale eigen gewicht van de constructie. Vraag ter plaatse bij bevoegde autoriteiten de windbelasting (sneeuwbelasting zal wel niet zo'n vaart lopen ;-) ) en te rekenen nuttige belasting…"
27 Mrt 2013
Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Advies gevraagd omtrent uitvoering monoliet betonvloer op afschot. van BouwProfs Redactie
"Helling van de vloer: 1:30 afmetingen (per ruimte): 5 x 10 m functie: stalling vee periode van aanbrengen: nnb"
28 Dec 2012
Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Waar moet ik op letten als ik een cursus tot EPA-adviseur wil gaan doen? van Jos van Daatselaar
"Al 4 jaar wachten we op een vervolg. Vanaf 2008 was het Energielabel verplicht, maar ja, zonder sancties en met tegenwerking van diverse partijen waaronder makelaars en notarissen is nog immer de status onveranderd. Dat blijkt ook wel uit het aanbod…"
15 Nov 2012
Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Schuimisolatie tegen het binnenblad gespoten, wie is bekend met deze vorm van isolatie? van BouwProfs Redactie
"Dit zal vermoedelijk een polyurethaanschuim zijn geweest. Voordeel is dat het geen naden kent tussen platen (want er zijn geen platen). Nadeel is de dikte die niet overal gelijk zal zijn (wisselingen gezien tot 2-3 cm)."
2 Nov 2012
Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Wie heeft ervaring opgedaan met isolatiefolies? van BouwProfs Redactie
"Deze publicatie had ik inmiddels gelezen, toch bedankt voor de inbreng. Mijn vermoeden omtrent deze folies is hiermee wel bevestigd. Zoals ik al eerder meldde, had ik de gedachten deze folie toe te kunnen passen, als extra straling werend materiaal,…"
22 Okt 2012
Martien Janssen heeft gereageerd op discussie Wie heeft ervaring opgedaan met isolatiefolies? van BouwProfs Redactie
"Alvast bedankt voor de reacties. Mijn gedachte achter de vraag was de volgende: Geïsoleerde dakplaten, bijvoorbeeld type sandwich, isoleren goed tegen warmteoverdracht door geleiding. Maar wat doen deze tegen stralingswarmte? Door het een met…"
18 Okt 2012
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Martien Janssen
"Beste Martien, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In de…"
18 Okt 2012
Martien Janssen is nu lid van BouwProfs
18 Okt 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
-
Functie:
-
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://-
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
-

Prikbord (1 commentaar)

Op 18 Oktober 2012 om 13.29 zei Michel Eek...

Beste Martien,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken onsforumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+