BouwProfs

De bouw online verbonden.

Pier Zwerver
  • Sneek, friesland
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (3)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Pier Zwerver

Vandaag op BouwProfs

Pier Zwerver heeft gereageerd op discussie Welke mogelijkheden zijn er om tocht te weren bij een taatsdeur? van edwin kolkman
"Beste Edwin, ik begrijp uit jou omschrijving dat de deur tweezijdig doordraaid? ik bedoel hiermee dat de deur dus beide zijden uit kan draaien. vraag een:n is dit gewenst? of bewust? mocht het zo zijn dat de deur maar een kant op hoeft te draaien…"
15 Mrt 2016
Pier Zwerver heeft gereageerd op discussie Kanaalplaatvloer: kan het casco van een muur scheuren als geen druklaag wordt toegepast? van Jeroen Boschma
"hmmm. ik kan het mis hebben maar volgens mij ontspoort de discussie een beetje. Bouwen is een heel mooi vak, maar er is een heel vervelend puntje.... er zijn zoveel mogelijkheden dat je niet kunt zeggen: dit is de beste methode. Dit is echt…"
23 Feb 2016
Pier Zwerver heeft gereageerd op discussie Vraag over het bevestigen van een stalen balkon aan de gevel. van G.Gorter
"Beste G. Gorter, wat voor een spouwmuur? Eerste reactie: niet mogelijk, een optie zou zijn als het balkon aan de overstekzijde wordt gesteund door een kolom die de belasting afdraagd naar de fundering. Dan zou het mogleijk wel kunnen. Gewoon de…"
22 Feb 2016
BouwProfs Redactie heeft een reactie achtergelaten voor Pier Zwerver
"Beste Pier, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke…"
12 Feb 2016
Pier Zwerver is nu lid van BouwProfs
12 Feb 2016

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Friso aannemingsmaatschappij
Functie:
Projectleider
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://linkedin
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
U bouw

Prikbord (1 commentaar)

Op 12 Februari 2016 om 8.48 zei BouwProfs Redactie...

Beste Pier,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Zo organiseren wij dit jaar in Nederland en in België de 1-daagse training vochtproblemen herkennen en oplossen binnen gebouwen. Deze training wordt gegeven door Eddy Cruysberghs, dé expert op dit gebied.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+