BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ton Wesdijk
  • Schipluiden
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (17)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Ton Wesdijk

Vandaag op BouwProfs

Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Kanaalplaatvloer: kan het casco van een muur scheuren als geen druklaag wordt toegepast? van Jeroen Boschma
"De vraagstelling is niet geheel duidelijk. is het voor een appartementengebouw? Ik neem aan van wel als ik zo de opbouw zie. Door de geluidwaarden heb je al een relatief zware kanaalplaat nodig. En ik neem aan dat je hier weer de traditionele…"
2 Feb 2016
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Bebouwing aan de kust, ben jij voor- of tegenstander? van Michel Eek
"Wat ik een beetje mis is de situatie van de stijgende zeespiegel. Als er gebouwd gaat worden zijn er meer voorzieningen nodig van wegen, parkeren, openbare voorzieningen. Dat vraagt extra investeringen zeker in een zout klimaat met extra…"
2 Feb 2016
Ton Wesdijk heeft gereageerd op blogbijdrage Is de verlenging van de lage btw voor de bouw een cadeautje? van Michel Eek
"Ach ik denk dat het geen kwaad kan, de btw verlaging. Als het geen extra werk oplevert kost het de regering niet zoveel. Als het wel extra oplevert houd het de mensen uit de bijstand. Scheelt ook weer geld. Deze werkende mensen kopen meer, zijn…"
20 Okt 2013
Ton Wesdijk heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
29 Mei 2013
Ton Wesdijk heeft een BouwProfs profiel gedeeld op Twitter
29 Mei 2013
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Condens problemen met als gevolg lekkage bij nieuw gebouwde manage, wie weet raad? van Roel Dekker
"Ik begrijp er uit dat het het dak van de kantine is. Cementplaat neemt condens op en geeft het af als het warmer wordt. Kunststof neemt niets op. Maar in de kantine geen plafond toepassen en genoegen nemen met een ongeïsoleerde plaat is wel…"
14 Dec 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op blogbijdrage Is nu het moment om de BTW bouw naar 6% te brengen? van Michel Eek
"Alle beetjes helpen. ook verlaging van de BTW. Bedenk wel dat dit alleen de kleinere opdrachtgever stimuleerd. De woningbouwvereniging, de overheid kent andere problemen die met de verlaging niet opgelost kan worden. Voor de particuliere…"
7 Dec 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op blogbijdrage Bouwpolitie, goede zaak of niet? van Michel Eek
"Ik krijg een beetje het gevoel dat dit met een kanon op een mug aan het schieten is. Waarom niet gewoon adequate wetgeving waarmee snel gereageerd wordt op klachten van huurders. Niet te veel geld weggooien aan opsporing maar gewoon handelend kunnen…"
7 Dec 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Metselwerk niet waterpas, wat te doen? van Andries Koster
"Ik denk dat het belangrijk is om te weten of het nieuwe metselwerk ingesloten is. Oftewel, is de nieuwe voeg te controleren door bestaand voegwerk? Wat voor steen is er toegespast? Een strakke strengpers of een handvorm? Dit is mede bepalend voor de…"
2 Okt 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Toegevoegde waarde bouwmaterialenhandel. van Michel Kolk
"Wat jacques serle al verwoorde, kennis van de materialen. Het adviseren van de juiste materialen. Bij renovatie en vervanging van metselwerk de juiste stenen adviseren. De juiste bevestigingswijze bij diverse materialen, "groene"…"
20 Sept 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Bouwprojecten van de overheid, waarom wordt het altijd weer duurder? van Michel Eek
"Helemaal eens met Michaël de Vos.  Daarnaast wordt ook vaak de adviseur op kosten en presentatie ingehuurd. Dit houdt in dat de adviseur de prijs laag moet houden en een vlotte babbel dient te hebben. Daarna steekt ook de…"
28 Jun 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Wat zijn de ervaringen met de cowboys onder de aannemers? van Mark Maas
"Ik ben het in deze geheel met je eens. Een aannemer zit soms in het zelfde schuitje bij onderaannemers.  Bij een aanbesteding kijk naar het verschil, schat de miskleunen in. Zelfs het meewerkend vermogen van de aannemer, prijs dat af en…"
19 Jun 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie ZZP'ers zitten in de tang. van Mark Maas
"Voor werknemers zijn er in het verleden ook afspraken gemaakt over een minimumloon. Dan geldt de marktwerking ook niet maar was de zorg uitbuiting. Voor betaalde banen die je inhuren en uitbetalen op urenbasis zou toch ook iets dergelijks…"
19 Jun 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Wat zijn de ervaringen met de cowboys onder de aannemers? van Mark Maas
"Beste Mark, Het kan meevallen met aannemers bij voldoende kennis van zaken. Zorg voor goede tekeningen, bestek. Een contract die goed de verplichtingen weergeeft voor de aannemer. Neem een tijdlijn op zodat bij het "achterover…"
18 Jun 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Gevelisolatie van een jaren 30-woning, goed idee of beter van niet? van BouwProfs Redactie
"Jaren 30 woning is geen spouwmuur-woning. Er zijn 2 mogelijkheden, isolatie aan de buitenzijde, isolatie aan de binnenzijde. Keus zal nu afhangen aan mogelijkheden. Let op koudebruggen tpv vloeren bij binnenisolatie. Bij het inpakken van de…"
18 Mei 2012
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie groene gips in badkamers van willem van de burgt
"Ik ga er even vanuit dat het voor woningbouw is. Dat er normaal onderhoud zal zijn. Controles van kitvoegen en voegen. Dan is WR plaat voldoende. Kimmen zoals eerder vermeldt en een goede degelijke kitvoeg, ook tpv het sanitair en…"
16 Mei 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
werkzoekend
Functie:
senior kostendeskundige
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.linkedin.com/profile/edit?trk=hb_tab_pro_top
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Zie linkedin

Prikbord (1 commentaar)

Op 11 Mei 2012 om 15.41 zei BouwProfs Redactie...

Beste Ton,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+