BouwProfs

De bouw online verbonden.

bespreek de infrastructuur van de toekomst op het Nationaal Wegencongres.

Op donderdag 26 september wordt het Nationaal Wegencongres gehouden in het NBC Nieuwegein. Het Nationaal Wegencongres is hét jaarlijkse trefpunt voor opdrachtgevers en opdrachtnemers in de GWW sector.

Ook dit jaar krijg je als bezoeker alle actualiteiten in de infrastructuur sector op een rij. Samenwerking en vooral innovatie staan dit jaar centraal. Uitgebreide research in de markt zegt dat dit cruciale factoren zijn om samen meer waarde te creëren en kansen voor de toekomst optimaal te benutten.

Het Nationaal Wegencongres is geïnnoveerd, dit jaar is gekozen voor een compleet nieuw programma. Geen eindeloze lezingen meer, maar interactie – op het podium en daarnaast.
Een zeer dynamisch programma dus met onder meer:

  • Visie interviews: bestuurders over innovatie, samenwerking en actualiteit
  • Interactie en inspiratie: Keuze uit 15 strategische oplossingssessies: Innovatief inkopen – N329 weg van de toekomst – aanpak NOx – Het succes van de A12 – KR8: LEAN management – BIM – Asset Management bij HbR – en meer!
  • Innovatieparade: Innovatieve projecten passeren de revue

Als jij je voor 24 augustus aanmeldt ontvang je € 200,- korting op de deelname kosten. Klik hier om het programma te bekijken en om je aan te melden.

Weergaven: 77

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+