BouwProfs

De bouw online verbonden.

Hoe realiseer je structuur, grip en beheersbaarheid bij de realisatie van complexe projecten?

Het speelveld tussen opdrachtgever en marktpartijen is in de infrastructuur volop in beweging. Waar opdrachtgevers vroeger de plannen tot in detail uitwerkten, wordt het ontwerp nu grotendeels overgedragen. Marktpartijen worden daarom steeds eerder ingeschakeld bij infrastructuurprojecten.

Door de toenemende omvang en complexiteit van projecten moeten partijen steeds meer informatie overdragen en dient men in diverse fasen meer rekening te houden met de belangen en wensen van betrokkenen en belanghebbenden. Overheidsopdrachtgevers worden geacht deze complexe project te beheersen vanaf planontwikkeling tot en met de exploitatie. Opdrachtnemers worden geacht multidisciplinair te werken, risico’s op de raakvlakken tijdig te signaleren en aan te tonen dat ze blijvend voldoen aan de eisen.

Systems engineering wordt steeds belangrijker in de infrastructuur. Het maakt complexe projecten beter beheersbaar en risico’s en kosten worden helder in kaart gebracht waardoor tijd en geld gewonnen worden. De intensieve 2-daagse cursus Systems Engineering in de infrastructuur leert je om deze nieuwe taken en verantwoordelijkheden toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer over de cursus.

Weergaven: 56

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+