BouwProfs

De bouw online verbonden.

Werken in stedelijke herontwikkeling vraagt veel van de hedendaagse bouwprof. Hoe zorg jij dat je bijblijft?

Ben jij werkzaam bij een gemeente, woningcorporatie of bij een ontwikkelende bouwer en heb jij minimaal 3 jaar werkervaring? Dan moet je beslist deze video bekijken. Aan het woord komen diverse collega bouwprofs die als student de MUAD gevolgd hebben. De MUAD is een tweejarige deeltijd studie die opleidt tot all-round gebieds- en procesmanager.

Richard de Boer is een mooi voorbeeld van een moderne hedendaagse bouwprof die MUAD heeft gevolgd om zich breder te ontwikkelen. 

“Na mijn opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij ben ik via een afstudeeropdracht bij Bouwgroep Dijkstra Draisma terecht gekomen. Binnen een team van drie personen doen wij vrijwel alles op gebiedsontwikkeling waardoor ik een complexe en diverse functie heb: van aanbestedingsprocedures en selecties, prijsvragen, markt- en grond analyses tot aan kopersbegeleiding, oplevering en vergunningen. De Master of Urban & Area Development sluit perfect aan bij mijn vorige studie en bij mijn huidige werkveld. Dankzij de MUAD ben ik een meer allround medewerker, die vanuit verschillende schalen en door verschillende brillen de praktijksituaties benadert. Hierdoor ga ik doortastender te werk en kan sneller zaken analyseren. Kortom, ik ben effectiever en werk efficiënter.”

Dat MUAD wordt gewaardeerd blijkt ook uit het rapportcijfer 8,6 in de Nationale Studenten Enquête 2014 die studenten MUAD hebben gegeven die MUAD hebben gevolgd. 

Is je interesse gewekt? Kijk voor meer informatie op de website van MUAD of neem contact op met opleidingsmanager Rianne Zandee.

Weergaven: 442

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+