BouwProfs

De bouw online verbonden.

Vernieuwing en innovatie in de sector, welke dringende vraag wil jij graag aan Maxime Verhagen voorleggen?

Op 26 september spreekt Maxime Verhagen als nieuwe voorzitter van Bouwend Nederland over vernieuwing en innovatie in de sector. Hij doet dit tijdens het Nationaal Wegencongres dat die dag gehouden wordt.

Welke dringende vraag zou jij hem willen stellen over het thema vernieuwing en innovatie in de bouw en infra? Stel je vraag op BouwProfs in deze discussie, de meest interessante en relevante vragen zullen aan hem worden voorgelegd.

Weergaven: 212

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Reactie van jacques serle op 15 Juli 2013 op 3.19

Maxima Verhagen heeft zo te zien wel een goede kijk op windmolens (op land) om die te bevorderen.  Dat schept een duurzame maatschappij. In de buurt van land is het ook goedkoper ze aan te leggen. Zo worden we minder afhankelijk van olie. En als degelijks factor is het ook noodzakelijk grote centrales open te houden.

Nu nog even doorbijten met de crisis en herstelwet om mensen aan het werk te houden met de aanleg van wegen. Het is beter dan werkeloos toezien op files.

Reactie van Leo van de Wal op 11 Juli 2013 op 11.53

Heeft Bouwend Nederland standpunten omtrent het stelsel van traditioneel aanbesteden zoals dit nog steeds veelvuldig gehanteerd wordt, met name / ook door overheden? Dat met deze wijze van aanbesteden totaal niet bereikt wordt wat politici pretenderen dat ermee bereikt wordt (de scherpste prijs op basis van de scherpste concurrentie? Dit zegt namelijk niets over de uiteindelijke projectkosten!)  Dat het bijvoorbeeld wettelijk verboden zou moeten worden?

Graag tot nadere toelichting bereid, maar deze materie zal voor oud - politici als Brinkman en Verhagen wel te gevoelig liggen ten opzichte van hun Haagse vriendjes.

Reactie van sjoerd nienhuys op 8 Juli 2013 op 15.56

Voor een verdere verduurzaming van de maatschappij zou er meer gebruik gemaakt moeten worden van (elektrische) fietsen en deelautos. Hoe zijn deze ontwikkelingen integraal ingepland in de woning en stedelijke ontwikkelingen, wegenbouw en gemeentelijke en overheidsfinanciering?

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+