BouwProfs

De bouw online verbonden.

In deze rubriek krijgen deelnemers aan BouwProfs de gelegenheid zich voor te stellen. Een mooie gelegenheid om iets over jezelf en je bedrijf te vertellen. Wie ben je, wat doe jij in de bouw en welk bedrijf vertegenwoordig je? We horen het graag.

Vertel ons ook hoe jij jouw passie voor de bouw hebt opgelopen en lees hoe anderen over de bouw denken via deze link.

Weergaven: 3473

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Beste allen,

MIjn naam is Harry Pape, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriendin in Hilversum (ben van oorsprong afkomstig uit Winschoten in Oost-Groningen). Ik ben naar het Gooi verhuisd na mijn studie Klassieke en Mediterrane Archeologie in Groningen, waarna ik mij bij ArcheoLogic heb gestort op de advieskant van het Nederlandse archeologische bestel. Op dagelijkse basis adviseer ik projectontwikkelaars en ontwikkelaars binnen gemeentes, hoe zij in hun ruimtelijke ontwikkelingsplannen om kunnen gaan met de bouwconditie archeologie. Deze adviezen variëren van het schrijven van een bureauonderzoek voor een plangebied, tot de directievoering over een grote opgraving. ArcheoLogic doet zelf geen veldwerk en kan daarom zonder belangenverstrengeling adviseren over archeologische uitvoering.

Ik heb mij aangesloten bij BouwProfs om mijn branchekennis op te vijzelen en het onderwerp archeologie voor het voetlicht te brengen. Het is mijn taak om ontwikkelaars in de RO in te laten zien dat archeologie daadwerkelijk te managen is en hen daar vervolgens bij te helpen. Mjn lidmaatschap van BouwProfs is daar een volgende stap in. Hiertoe heb ik een discussiepost geopend op de LinkedIn-pagina van BouwProfs, die gespiegeld wordt op dit forum (http://bouwprofs.ning.com/forum/topics/archeologie-in-de-ruimtelijke). Ik hoop op vele reacties om dit tot een constructieve en verhelderende discussie te maken!

Zie voor meer informatie:

- Mijn LinkedIn profiel: http://nl.linkedin.com/in/harrypape
- De site van ArcheoLogic: http://www.archeologic.nl/

Met vriendelijke groet,
Harry Pape
Mijn naam is Richard Zeinstra, 41 jaar jong en woonachtig in Heerenveen. Getrouwd, 3 kinderen. Mijn werkzame leven is begonnen bij een bekistingsspecialist (Paschal bekistingen), waar ik als inkoper/verkoper werkzaam was. Na een jaar of zes daar werkzaam te zijn geweest ben ik de wereld van het hang- en sluitwerk ingerold. Via een noordelijke ijzerwarenhandel naar een deurbeslagfabrikant (FSB) als architectenbezoeker/projectadviseur.

Op dit moment werkzaam bij de groeiende firma Artitec te Den Dolder, welke fabrikant is van meerdere lijnen rvs deurbeslag.
Mijn werkzaamheden hier bestaan uit projectadvisering, architecten enthousiasmeren en informeren en marketing. Daarbij bezoek ik architecten, opdrachtgevers, aannemers etc.

Mijn specialisme ligt op het gebied van antibacteriële oplossingen en antisuïcidale oplossingen voor de zorgsector.

Door mijn ervaringen bij zowel ruwbouw als afbouw, ben ik op de hoogte van veel aspecten in de bouwmaterialenwereld. Dit wordt door mijn gesprekspartners als een voordeel gezien wordt, aangezien ze van mij ook advisering kunnen krijgen inzake producten, welke onze firma niet vermarkt.
Mijn naam is Marco de Goede, 39 jaar oud en eigenaar van Vario Beveiliging. Wij zijn gevestigd in Lelystad en landelijk werkend.
Wij zijn gespecialiseerd in bouwbewaking
Mijn naam is Patrick Spijkers, 37 jaar en woonachtig in Nieuwkuijk (Noord-Brabant) en als Algemeen Directeur verbonden aan De Droom... (De DroomKeukens, De DroomHoreca, De DroomAfbouw en De DroomMontage).

De Droom... is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, monteren en installeren van keukens, met woningcorporaties, institutionele verhuurders, zorg en instellingen, bouwbedrijven en aannemers, projectontwikkelaars en overheden als DroomKlant. Van projectblok in de huursector tot luxe inbouwkeukens voor de koopmarkt, van professionele keuken tot totaalinrichter. Het team van De Droom... bestaat uit een bundeling van meer dan 160 jaar ervaring op het gebied van keukens.

Het doel van De Droom... is om de klant totaal te ontzorgen vanuit het concept "Dromen, Durven, Denken, Doen", waarbij de klant alles uit handen genomen kan worden. Voor meer informatie nodig ik u graag uit op www.dedroomkeukens.nl of op www.dedroomhoreca.nl
Mijn naam is Manon Nederpel, 34 jaar, getrouwd en 3 kinderen.
Sinds 2008 eigenaar van YourGarden Tuinontwerp & Advies. Ik houd mij voornamelijk bezig met ontwerpen van tuinen/buitenruimtes en het maken van beplantingsplannen. Wat doet een "groenontwerper" nu weer op Bouwprofs, vraagt u zich misschien af. Wat ik nastreef is om gebouw en de omliggende ruimte met elkaar te integreren. Groen kan een belangrijke bijdrage leveren aan duurzaamheidsvraagstukken. Denk aan verkoeling, omzet van CO2. Binnen deze groep ben ik op zoek naar partijen die de meerwaarde van groen inzien of benieuwd zijn naar de meerwaarde van groen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Met vriendelijke groeten,

Manon Nederpel
Ik ben Hans Pardoel, 44 jaar oud, getrouwd, 2 kinderen en eigenaar van Hans Pardoel Tuinen (www.hanspardoeltuinen.nl), hoveniersbedrijf/tuinontwerpbureau in 's-Hertogenbosch. Wij creëren en onderhouden groene binnen en buitenruimten voor bedrijven, particulieren en instellingen in Nederland en België. Moderne strakke tuinen, maar ook organische ekologische tuinen. Zwemvijvers, zwembaden, boomhutten, roestvrijstaal, dakterrassen, binnentuinen, binnenbeplanting. Na 13 jaar ervaring in de zorgsector als activiteitenbegeleider ben ik geleidelijk overgestapt naar de groenbranche met veel succes.
Mijn naam is Marco de Goede, 39 jaar en eigenaar van beveiligingsbedrijf Vario Beveiliging. Wij zijn gevestigd in Lelystad en landelijk werkend.
Wij zijn gespecialiseerd in het bewaken van bouwterreinen.
Onze beveiligingsbeambten zijn deskundig op het gebied van beveiliging. Zij zijn geselecteerd op basis van stabiliteit, zelfstandigheid,
verantwoordelijksgevoel, initiatief en analytisch vermogen.

En mede hierdoor goed in staat te adviseren, begeleiden, signaleren, controleren en beschermen.

Uw bouwproject wordt al naar gelang uw wensen in de gaten gehouden en gecontroleerd. Onbevoegden zullen door de preventieve werking van de bouwbewaking minder snel het terrein betreden.
Dan nu ik even.

Ik ben Marlon Thijssen 45 jaar getrouwd en 3 kinderen van 15, 12 en 9 en mede oprichter en eigenaar van MIMAER Koel-, en technischinstallatiebureau.

Wij zijn 3 vrienden die een kleine 3 jaar geleden de stoute schonen hebben aangetrokken en voor ons zelf zijn begonnen. Alle drie hebben we ieder zon 20 tot 25 jaar ervaring in de installatietechniek. Dus voor elk soort klus kan je ons bellen. Storingen, ketelvervanging, ketelhuizen, koeling, koelcentrales noem het maar op zowel renovatie van installaties als nieuwbouw. Zelfs kunnen we hierin adviseren!

Door dat we een klein bedrijf zijn (5) en iedereen buiten mee werkt hebben we nagenoeg geen overhead en kunnen dus onze prijzen laag houden. Wat weer een groot voordeel voor de klant is. Dit zijn overigens particulieren, bedrijven en instellingen.

In het verleden heb ik altijd in Rotterdam gewoond Rotterdam Charlois, tegenwoordig in Spijkenisse. Ons bedrijf is gevestigd in ’s Gravenzande.

Onze specialisatie richt zich met name het laatste jaar op de vloerverwarming, zo zijn we verlegploeg voor Multibeton wat vroeger door Econosto Nederland geleverd werd. Ma na de fusie met Eriks hiermee is opgehouden. Echter is het product via ons nog steeds leverbaar. Tevens hebben we een samenwerking verband met Schutz vloerverwarming welke verschillende vloerverwarming producten en diverse kwaliteit slangen in het programma hebben staan. Waaronder een renovatievloer product welke niet boven de 50mm uitkomt.

Mijn persoonlijke ervaring is vanaf hulpmonteur tot aan projectleider in de installatiewereld.

Contact gegevens:
Tel: 0174-416695 @mail info@mimaer.nl

Nou hopelijk gauw tot horens of tot ziens.
Marlon
Mijn naam is Piet M. Oskam, oprichter/ directeur van het Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom (CIB) en directeur-eigenaar van Mesos Groep BV in Zeist. Ik geef inhoud aan innovatie in meerdere branches. Men zegt dat ik herkenbaar ben als een boegbeeld van vernieuwing in de bouwsector. Dat geeft de volgende refenenties van mensen, die actief in de CIB-activiteiten participeren: Sterke visie op de voordelen en gevolgen van procesintegratie voor marktpartijen in de gehele bouwkolom. Kiest positie en laat de gevestigde orde op de grondvesten trillen. Loopt niet weg voor weerstanden en bezwaren. Typische ondernemer met een eigenzinnige kijk op vernieuwing. Loopt voor de muziek uit, maar weet dat anderen achter deze muziek aankomen. Piet M. Oskam staat garant voor een boeiende interactie tussen de zaal en de sprekers en is zelf een gedreven en bevlogen spreker over innovatieve thema’s.

Zestal persoonlijke kenmerken

- Gedreven, bevlogen;
- Sterke inhoud en krachtige communicatie;
- Weet enthousiasme over te dragen op doelgroep;
- Krijgt veel waardering als dagvoorzitter en spreker;
- Boegbeeld van vernieuwing in de bouwsector;
- Brengt branches in beweging.


CENTRUM VOOR INNOVATIE VAN DE BOUWKOLOM
Laan van Vollenhove 3279
3706 AS ZEIST
Postbus 640
3700 AP ZEIST
Telefoon 030 - 69 36 072
Telefax 030 - 69 36 071
Mobiel 06 - 51 01 01 75
E-mail: p.oskam@bouwkolom.org
www.bouwkolom.org
Mijn naam is Kees van Iwaarden, 45 jaar oud en reeds 25 jaar werkzaam in de dakenbranche. Sinds augustus 2005 mede-directeur/eigenaar van Topcomfort Dakspecialisten.

Met Topcomfort richten wij ons op de professionele zakelijke markt en specifiek op gebouweigenaren en -beheerders. Wij onderscheiden ons door onze brede dienstverlening, optimale communicatie en ons probleemoplossend vermogen. U kunt bij ons terecht voor het oplossen van een eenvoudige lekkage tot en met een grootschalige en complexe renovatie van uw dak. Ook voor dak- en risico-inventarisaties, alsmede het installeren van dakveiligheidsvoorzieningen bent u bij Topcomfort aan het juiste adres.

Met veel plezier gaan wij de uitdaging aan om elk vraagstuk op het gebied van beheer en onderhoud van daken op te lossen !
Hallo allemaal. Ik ben Marjet Rutten, 32 jaar oud en woonachtig in Den Haag. Met een achtergrond in de marketing en communicatie kwam ik 14 jaar geleden in de bouwsector terrecht bij de Nederlandse Cement Deelnemingsmaatschappij waar ik onder meer de marketing voor De Boo deed. Negen jaar geleden heb ik BouwKennis opgezet. Vier jaar terug ben ik in Duitsland BauInfoConsult gaan opzetten. Tegenwoordig werk ik als zelfstandig innovatie en marketing adviseur voor de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Verder ben ik bezig met het schrijven van een boek over de bouw-, vastgoed- en installatiesector in 2025. Meer informatie over mij is te vinden op www.marjetrutten.nl.
Ik ben Paul Balvers, geboren in 1956.

Afgestudeerd in 1984 als Civiel ir. te Delft, afstudeerrichting Civiele bouwkunde. 3 Jaar bij Bouwcentrum als adviseur/projectleider. Daar ervaring opgedaan in het Bouw regelgeving, HSB en innovatie-begeleiding. Extra studie NIMA-A & B gedaan. In 1988 overgestapt naar Rockwool Benelux BV. Achtereenvolgens: rayonmanager, business development (Rockpanel geïntroduceerd in de Benelux), verkoopleider OEM, stat. directeur Substra. 2e Helft 2005 een eigen bedrijf gestart in maatwerk plaatmateriaal voor de bouw. Onze klanten zijn de timmerindustrie en houthandel. Wij verzorgen voor hen het zaag- en freeswerk met de modernste machines.

Voor meer informatie zie www.co-make.nl

Mijn expertises zijn: marketing, verkoop, (interim)management, product- en procesontwikkeling.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+