BouwProfs

De bouw online verbonden.

Gezocht: Aannemer voor nieuw te bouwen energie-neutrale woning (HSB).

Bart Theunissen is architect en partner bij Studio Kaart. In de BouwProfs Duurzaam Bouwen groep is Bart op zoek naar het volgende:

Momenteel zijn we bezig met de selectie van een aannemer voor een nieuw te bouwen energie neutrale woning in de regio Utrecht. Het betreft een woning van ca. 290 m2 BVO / 810 m3 die gebouwd zal worden volgens de principes van het passief bouwen.

Kan iemand mij een aannemer aanbevelen die ervaring heeft met passief bouwen in HSB?

Weergaven: 2284

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Beste Bart,

Bouwcombinatie De Roest SDO BV te Zwijndrecht heeft veel ervaring met HSB. Het is een overzichtelijk bedrijf met een open houding. Als bijlage zie je 1 voorbeeld van wat ze gebouwd hebben. Henk de Roest is de directeur en je kunt hem direct benaderen, als je wilt.

groet,

Mathilde Wansdronk

Ekodomus

Bijlagen:

Beste Bart,

Ik zou contact opnemen met Carl-peter Goossen van BouwQuest, +31 318 698457. Hij is betrokken bij verschillende projecten m.b.t. passief wonen, vanaf ontwerp t/m de daadwerkelijke realisatie, waarna in de praktijk wordt gemeten wat de resultaten op energieverbruik zijn.

Daarnaast is Carl-peter de kartrekker van DNA in de Bouw, een kennisprogramma waarin wordt gewerkt aan het ontwikkelen van modellen die breed toepasbaar zijn. Dit programma draait o.a. op een Europese subsidie.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+