BouwProfs

De bouw online verbonden.

Op de dag dat ons het nieuws bereikt dat Apple topman Steve Jobs is overleden, leek het ons goed om stil te staan bij de snelle ontwikkeling van één van zijn geesteskinderen, de iPad.

De iPad doet ook in de bouw zijn intrede, en de eerste succesverhalen zijn een feit. Gebruikt u de iPad in uw werk, en zo ja op welke wijze doet u dit? En welke voordelen heeft het werken met de iPad u gebracht? We horen het graag van u.

Weergaven: 670

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Ik gebruik de I-Pad voor alles en ga niet meer met papier en stukken op pad. Werkt perfect.
Ik gebruik de iPad zeker voor mijn werk. Maar ik zit zelf niet in het primaire bouwproces. Op mijn blog - behorende bij het boek dat ik aan het schrijven ben - heb ik wel een lijst opgenomen met interessante apps van en voor de bouw en die wordt ook bijgewerkt door anderen (zie opmerkingen onder het artikel). Wellicht hebben jullie daar iets aan. Zie: http://bit.ly/qoSzi1

TONZON gebruikt de Ipad o.a. bij presentaties en beurzen zoals zojuist de Energiebeurs in Den Bosch. Je kunt veel sneller inspelen op specifieke vragen van het publiek met een kort filmpje die een bepaalde handeling laat zien of enkele foto’s ter verduidelijking van bijzondere eigenschappen van ons opvouwbaar isolatiemateriaal. Veel gedraaid het filmpje (klik) hoe plak ik Tonzon HR-radiatorfolie achter op een radiator zonder deze van de kant te halen, maar ook het filmpje (klik)  hoe warmte omlaag stroomt. Kennelijk heeft bij veel bouwprofessionals het misverstand postgevat dat warmte stijgt, terwijl volgens een natuurwet warmte (net als water) stroomt van hoog naar laag.

iPad is de manier om altijd je spullen bij je te hebben! Iedereen met een documentmangement systeem zou er 1 moeten hebben.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+