BouwProfs

De bouw online verbonden.

Welke specifieke producten - diensten en termen op het gebied van duurzaam bouwen kent u?

Duurzaamheid in de bouw, we besteden er frequent aandacht aan binnen BouwProfs. De ontwikkelingen gaan snel, vandaar dat BouwProfs een inventarisatie maakt van de actuele thema's op dit gebied.

 

Wij hebben daarom de volgende vraag aan u:

 

Welke specifieke producten - diensten en termen op het gebied van duurzaam bouwen kent u?

 

Laat het ons weten op BouwProfs en reageer. Wij vragen een ieder om op de genoemde producten, diensten en / of termen een toelichting te geven. De genoemde zaken met de toelichtingen zullen we in een apart dossier zetten in onze rubriek BouwPedia.

 

Dus maak samen met BouwProfs de markt van duurzaam bouwen inzichtelijk. Welk element rondom Duurzaam Bouwen gaat u benoemen?

Weergaven: 185

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Harmonie in materiaal en kleurgebruik.
Wij vestigen graag uw aandacht op onderstaand duurzaam product.
Naast bijgevoegd artikel uit het Houtblad september 2010 verwijzen wij u ook graag naar houtdocumentatie normblad nr. D3-240 en onderstaand een samenvatting.


Natuurlijk Bouwen met HIB houten bouwstenen. De kern van het HIB systeem bestaat uit “houten bouwstenen”. Deze unieke, en gepatenteerde, bouwelementen maken het mogelijk om een huis te bouwen waarbij gebruik gemaakt wordt van duurzame natuurlijke materialen. Het is een ecologisch vriendelijk bouwsysteem dat, met haar HLK isolatie, zeer goed isoleert, energie bespaart (kierdicht) en geluidsdempend is. De uitgekiende houtverbindingen maken het systeem uiterst stabiel waardoor er zeer snel, laag na laag en vele verdiepingen hoog, gebouwd kan worden.
Particuliere opdrachtgevers hebben alle ontwerp vrijheid. U kunt met uw eigen of onze architect zelf uw huis of aanbouw ontwerpen. U kunt ook kiezen uit een scala van catalogusmodellen. De mogelijkheden van afwerking van gevels en interieur zijn zeer divers, zoals baksteen, houten delen, stucwerk, leem of andere materialen. De houten bouwstenen zorgen in alle gevallen voor een optimale vochtregulatie waardoor een natuurlijk leefklimaat wordt gegarandeerd.
Wij kunnen uw HIB woning geheel sleutelklaar bouwen of tot en met de cascobouw hulp bieden. Maar u kunt uw woning of aanbouw ook geheel zelf bouwen onder begeleiding van onze bouwspecialist. Het HIB systeem is immers een vooraf geproduceerd prefab systeem waarbij alle onderdelen op maat zijn gemaakt en genummerd.
HIB Systeem Nederland is gevestigd in Gorinchem. Wij zijn u graag van dienst om uw persoonlijke wensen om te zetten in uw natuurlijke woning of aanbouw. Onze architect en medewerkers zorgen voor uw ontwerp, het bouwvergunning traject, de specificatie van de afbouwmaterialen, de levering en desgewenst voor de bouw tot oplevering in heel Nederland.
HIB houten bouwstenen - Natuurlijk, Eenvoudig maar Uniek.!
www.hib-systeem.nl

met vriendelijke groet,

Oscar Walraven
Bijlagen:

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+