BouwProfs

De bouw online verbonden.

Alexander de Jong
  • Gelderland
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen
  • Video's
 

De pagina van Alexander de Jong

Vandaag op BouwProfs

Alexander de Jong heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
19 Apr 2023

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Groenhart Houtskeletbouw B.V.
Functie:
Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.groenhart-houtskeletbouw.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Wij zijn Groenhart Houtskeletbouw, gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk houtskeletbouw woningen. Vanuit ons kantoor in Doetinchem verzorgen wij houtskeletbouw bouwprojecten van ontwerp tot oplevering door een helder en gestroomlijnd proces. Dit doen wij met een focus op beter en gezonder bouwen voor mens en milieu.

We zijn realistisch, deskundig, praktisch en voorzien u graag van onderbouwd advies. We luisteren actief naar onze opdrachtgevers en maken zelf de nodige berekeningen om een optimaal resultaat te bereiken.

Omdat we veel in eigen hand hebben kunnen we snel schakelen en zorgen we voor korte doorlooptijden. Hierdoor creëren we flexibiliteit in het proces en kunnen we met behoud van kwaliteit optimaal meebewegen met de wensen van onze opdrachtgevers.

Door een gedegen voortraject weet ons team op de bouw exact hoe de woning gebouwd moet worden en we zorgen voor kwaliteitsborging door onder andere de luchtdichtheid en koudebruggen op bouw te meten. Zo weet u zeker dat uw woning volgens afspraak gebouwd wordt.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 Juli 2015 om 15.21 zei Michel Eek...

Beste Alexander,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+