BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ernst de Nobel
  • den haag
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Ernst de Nobel

Vandaag op BouwProfs

Ernst de Nobel heeft gereageerd op discussie Is hout het antwoord op de roep om emissieloos te bouwen? van Michel Eek
"Zolang productprijs bepalend blijft en de negatieve klimaatgevolgen van andere (lees beton) materialen niet meegewogen worden gaat er , vrees ik, niets veranderen."
18 Jan 2020
Ernst de Nobel heeft gereageerd op discussie Hoe voorkom je barstjes in de verf nadat het is aangebracht op een kitvoeg? van BouwProfs Redactie
"Hallo Wil,  dan ga je er dus vanuit dat de temperatuur van de kitrand significant lager is als van het hout, en dat daardoor het effect optreed?"
21 Okt 2019
Ernst de Nobel heeft gereageerd op discussie Hoe voorkom je barstjes in de verf nadat het is aangebracht op een kitvoeg? van BouwProfs Redactie
"Hoi Wil , wat bedoel je met afgetopt? Overgekit? GRt Ernst"
21 Okt 2019
Ernst de Nobel heeft gereageerd op discussie Wat is een geschikte manier om Western Red Cedar te behandelen en te verduurzamen? van BouwProfs Redactie
"Normaliter, zou een biobased damp-opensyteem het meest ideaal zijn  , echter er zit al een dekkend systeem op, Ik vraag me dan ook af  of de delen rondom behandeld zijn . en of er sprake is van veel vocht van uit de binnenkant. recentelijk…"
17 Sept 2019
Ernst de Nobel heeft gereageerd op discussie Welke stappen moet ik nemen om een duurzaam schildersbedrijf te worden? van BouwProfs Redactie
"Duurzaam schilderwerk is steeds meer mainstream aan het worden . Zowizo is schilderen al een vorm van verduurzamen ,n.l de levensduur van iets verlengen. De vereniging SCHILDERSVANNU is een vakvereniging die zich bezig houdt met voorlichting en…"
9 Sept 2019

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
Ecocoatings
Functie:
eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.ecocoatings.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw, laatste jaren als eigenaar van een ecologisch/duurzaam schildersbedrijf en sinds kort werkzaam in de verkoop van duurzame verfproducten.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 19 December 2016 om 10.08 zei Michel Eek...

Beste Ernst,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+