BouwProfs

De bouw online verbonden.

Germ Eppinga
  • Almere
  • Nederland
  • engineering
Delen op Facebook MySpace

Discussies van Germ Eppinga

Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012
10 antwoorden 

Ik zoek een bouwkundig (advies-)bureau met ondermeer specifieke expertise op het gebied van brandveiligheid (o.b.v. Bouwbesluit 2012), om een beoordeling met bijbehorende rapportage op te stellen…Doorgaan

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Germ Eppinga 13 Sept 2016.

 

De pagina van Germ Eppinga

Vandaag op BouwProfs

Germ Eppinga heeft gereageerd op discussie Wat kan de oorzaak zijn van bruine kringen langs de gevel van een appartement? van Ben maes
"Beste meneer Maes, Het zou fijn zijn als u de resultaten van een eventueel onderzoek naar de toestand van de dakbedekking op deze site zou willen delen. Anderen kunnen hiervan mogelijk ook hun voordeel mee doen. Met vriendelijke groet, Germ Eppinga"
15 Feb 2020
Germ Eppinga heeft gereageerd op discussie Wat kan de oorzaak zijn van bruine kringen langs de gevel van een appartement? van Ben maes
"Ik zou allereerst een inspectie van de bitumineuze dakbedekking laten uitvoeren. Het appartement is gebouwd in 1954 en wanneer is deze dakbedekking (mastiek) voor het laatst vervangen? De technische levensduur van deze producten is beperkt. Er…"
5 Feb 2020

Profielgegevens

Werkgebied:
engineering
Werkzaam bij:
Civieltechnisch Projectbureau Eppinga
Functie:
eigenaar / freelancer
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://Linked In
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Werkvoorbereiding op het gebied van civiele techniek.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 9 Oktober 2012 om 13.14 zei Michel Eek...

Beste Germ,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Op 8 Oktober 2012 om 9.19 zei Michel Eek...

Beste Germ,

Dank voor je aanmelding voor de BouwProfs website. Je kunt hier de betreffende discussie vinden en reageren.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+