BouwProfs

De bouw online verbonden.

Henk Voogt
  • Man
  • Hoensbroek, ZL
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace

Discussies van Henk Voogt

na 40 jaar toch omslag energiezuinig ( of beter) bouwen?

Gaan we het nu serieus opnieuw proberen? Na 40 jaar toch een omslag?Bijna 40 jaar geleden ( begin jaren 70) waren er al diverse projecten die hun tijd ver vooruit waren. In deze jaren waren er…Doorgaan

Started 8 Okt 2018

 

De pagina van Henk Voogt

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Interland Bouwbegeleiding en Advies
Functie:
eigenaar/zzp
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.interland-bouw.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Na 40 jaar in de bouw, gestart met import en plaatsing van zwaar geïsoleerde systeemwoningen in houtskeletbouw ( tot 4 verdiepingen in systeem zelf, voldeed in 1974 al aan de isolatie-eisen die golden tot 2010, dus tijd -helaas te- ver vooruit) gestart met speciale gevel-elementen. Daarnaast ook speciale geluidwerende ramen en deuren ontwikkeld (octrooi) Afnemers waren o.a. Grolsch, AB Inbev, Brand's Brouwerijen en ook diverse grotere en kleinere aannemers. Onze producten zijn te vinden van Schiermonnikoog tot Vaals, en van Enschede tot Vlaardingen. Na 40 jaar zonder onderbreking nu wat kalmer aan en meer gericht op advies en begeleiding. In deze jaren veel ervaring opgedaan met diverse vormen van bouw, en de daarbij gevraagde hoge ( thermische en geluid-technische) isolatiewaarden, de toepassing van gevelelementen en constructieaanpassingen.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 September 2018 om 14.38 zei BouwProfs Redactie...

Beste Henk,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs.

BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig trainingen voor bouwprofessionals, onder andere op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en duurzaam en biobased bouwen. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+