BouwProfs

De bouw online verbonden.

Joost Pothuis
  • Rotterdam
  • Nederland
  • bouw
Delen
 

De pagina van Joost Pothuis

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Arcadis
Functie:
senior adviseur bouwregelgeving
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.arcadis.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ir. Joost Pothuis (1961) is als adviseur op het gebied van bouwregelgeving werkzaam bij ARCADIS, divisie Gebouwen. Joost heeft het ministerie van BZK ondersteund bij de totstandkoming van het Bouwbesluit 2012. Sinds 1991 is Joost werkzaam voor het Ministerie van VROM en is hij onder meer betrokken bij: de totstandkoming van het Bouwbesluit 2003 en het Besluit brandveilig gebruik bouwwerken; diverse publicaties over de bouwregelgeving en de uitvoering van de helpdesk bouwregelgeving. Daarbij wordt hij ondersteund door zijn collega’s van ARCADIS (tot 1 januari 2012 PRC, voorheen Bouwcentrum). Daarnaast adviseert Joost bedrij¬ven en overheden bij de toepassing van de bouwregelgeving en geeft hij trainingen die daarop zijn gericht.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 27 Juni 2012 om 14.15 zei Michel Eek...

Beste Joost,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+