BouwProfs

De bouw online verbonden.

Kees Snepvangers
  • Breda
  • Nederland
  • engineering
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Kees Snepvangers

  • Andre Letsch
  • Michel Eek
 

De pagina van Kees Snepvangers

Vandaag op BouwProfs

Kees Snepvangers heeft gereageerd op discussie Wat zijn mogelijke oorzaken van witte uitslag op keldermuur? van Marc Defares
"De analyse over de oorzaak klopt waarschijnlijk.  Blijft over de vraag wat is de oplossing? Er zijn talloze oplossingen, de ene claimt nog beter te zijn dan de andere. Ze hebben allen een prijskaartje. Mijn ervaring is dat geen van deze een…"
1 Sept 2021
Kees Snepvangers heeft gereageerd op discussie Vraag inzake lekkages in aangebracht lood binnen opgaand metselwerk. van Jozef de Roos
"Een loodslabbe is bedoeld om het water af te voeren dat als gevolg van de regendoorslag aan de binnenzijde van het buitenspouwblad naar beneden loopt. Als het buitenspouwblad vol en zat gemetseld is, dan komt regendoorslag niet of slechts sporadisch…"
17 Mei 2021

Profielgegevens

Werkgebied:
engineering
Werkzaam bij:
Athene Noctua Advies
Functie:
senior onderzoeker
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.athene-noctua.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Gespecialiseerd in de exotica van het binnenmilieu zoals fogging, stank uit afwerkingsmaterialen en elektrostatica. Wetenschappelijk onderzoek op het gebied van vochttransport door steenachtige bouwmaterialen en de bestrijding ervan en de verspreiding van injectievloeistoffen in zand

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 December 2010 om 17.25 zei Michel Eek...
Welkom bij BouwProfs.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Heeft u een recente pasfoto, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Wij maken graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs ook volgen op Twitter en op Facebook. Twitter neemt een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouwprofessionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs interessant kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouw. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+