BouwProfs

De bouw online verbonden.

Martijn Ackermans
  • s-Hertogenbosch Noord Brabant
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Martijn Ackermans

  • Birgitte van os
 

De pagina van Martijn Ackermans

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Ackermans ambachtelijke schilderwerken
Functie:
Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.martijnackermans.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Martijn werkt graag met milieuvriendelijke, ecologische verf. Een beetje ecologisch verantwoorde verf is duurzaam en milieu verantwoord: hij gaat langer mee dan synthetische verf. Keus is er genoeg...., binnen- en buitenverf tot leem-, lijnolie- en kalkverf. Van de beste kwaliteit, goed voor het milieu én uw gezondheid.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 April 2013 om 15.45 zei Michel Eek...

Beste Martijn,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Op 22 Maart 2013 om 13.33 zei Birgitte van os...

Hoi Martijn,

Welkom bij Duurzame Interieur Profs.

Wat zou jij de meest duurzame verf noemen? En kun je daar wat meer over vertellen? Werkt hij lekker? Hoeveel Vos zit erin?

Ik ben namelijk heel benieuwd,

Groet,

Birgitte

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+