BouwProfs

De bouw online verbonden.

Birgitte van os
 • Vrouw
 • Nieuwegein, Utrecht
 • Nederland
 • architectuur
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Birgitte van os

 • jesse boheemen
 • J Korf
 • bloooms
 • Susan Burgers
 • Martijn Ackermans
 • pieter hennipman
 • Wibo Teerlink
 • Pieternel Peltenburg
 • René de Klerk
 • Andre Letsch
 • Michel Eek
 

De pagina van Birgitte van os

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
BinnenZinnig
Functie:
interieurontwerpster
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.binnenzinnig.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Als kunstzinnige en duurzame interieurontwerpster help ik mensen hun eigen smaak te vinden en samen een tijdloos interieur te creëren. En op dit moment schrijf ik een boek: Groen? de keuze voor bio, eco, C2c, fair en duurzaam interieur.

Prikbord (4 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 April 2013 om 15.40 zei Michel Eek...

Beste Brigitte,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Op 25 Maart 2013 om 18.10 zei René ten Haken...

Hallo Birgitte,

Mijn duurzame bijdrage is het gebruiken en verwerken van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals aluminium rail en de verplichte vlamvertragende stoffen (zorginstellingen, overheid en hotels) welke volgens voorschriften worden gemonteerd. Door deze werkmethode wordt de levensduur positief beïnvloed. Klant is tevreden en onnodige tijd en (reis)kosten worden voorkomen. Kennis van te gebruiken materialen is hier dan ook onontbeerlijk. Hiernaast leveren wij ook diverse schilderij ophangsystemen die een bijdrage leveren aan een efficiënter gebruik van snel wisselende ruimtes. Denk hierbij aan het onnodig schilderen en bijwerken van wanden.

Groet, René

Op 22 Maart 2013 om 15.25 zei bloooms...

Hoi Birgitte,

Ja dat kan ik. Mijn tafels verwarmen de gebruiker volgens het principe van pols verwarming. Als je dat punt van je lichaam verwarmt of koelt beleef je dit heel snel door je rest van je lichaam. Je kent het misschien van vroeger

Als je het heet hebt moet je je polsen onder koud water doen. Koelen doen mijn tafels niet dit ivm groot risico op RSI. Warmte heeft daarin tegen is goed voor je gewrichten. Het werkt zo. Je gaat aan je bureau zitten, deze gaat automatisch aan en binnen 5 minuten is het werkgedeelte warm, dit in de vooraf ingestelde temperatuur. Verlaat je de tafel gaat de verwarming uit.

Het idee erachter is dat in een ruimte waar meer mensen werken ieder zijn eigen verwarming heeft. De omgevingstemperatuur kan afhankelijk van omstandigheden 1 a 3 graden terug.  

Op 21 Maart 2013 om 21.34 zei Roel Wildervanck...

Voor wie inspiratie wil opdoen, ik houd op Pinterest een blog bij over |sustainable design|

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+