BouwProfs

De bouw online verbonden.

Marc Defares
  • Man
  • Amersfoort
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace

Discussies van Marc Defares

Wat zijn mogelijke oorzaken van witte uitslag op keldermuur?
3 antwoorden 

Onlangs weer in een door mij gekeurde woning geweest, de bewoners hebben…Doorgaan

Tags: kelder, metselwerk, uitbloei, zout

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Chantal Bruls 16 Sept 2021.

 

De pagina van Marc Defares

Vandaag op BouwProfs

Chantal Bruls heeft gereageerd op discussie Wat zijn mogelijke oorzaken van witte uitslag op keldermuur? van Marc Defares
"Beste Marc, Dat het uitbloei is, is duidelijk. Maar heb je ook vocht gemeten. Ben het wel eens met de reeds genoemde opmerkingen. Maar isoleren met noppen folie? waterdicht maar niet damp open? Ben het ook eens met het martijn de reactie inzake het…"
16 Sept 2021
Martijn Kivit heeft gereageerd op discussie Wat zijn mogelijke oorzaken van witte uitslag op keldermuur? van Marc Defares
"Beste Marc, De foto's laten zoutuitbloei zien. De isolatie heeft het vochttransport in het metselwerk verstoord. Hierdoor zoekt het vocht nu een andere weg hetgeen resulteert in de witte uitslag, en de zogenaamde baard, doordat onderweg zouten…"
1 Sept 2021
Kees Snepvangers heeft gereageerd op discussie Wat zijn mogelijke oorzaken van witte uitslag op keldermuur? van Marc Defares
"De analyse over de oorzaak klopt waarschijnlijk.  Blijft over de vraag wat is de oplossing? Er zijn talloze oplossingen, de ene claimt nog beter te zijn dan de andere. Ze hebben allen een prijskaartje. Mijn ervaring is dat geen van deze een…"
1 Sept 2021
Discussie geplaatst door Marc Defares

zout uitbloei

Onlangs weer in een door mij gekeurde woning geweest, de bewoners hebben een vraag over de witte uitslag op de muur in de kelder. Deze uitslag was tijdens de keuring van een jaar geleden niet zichtbaar (of verwijderd en niet gemeld) De woning is…Lees verder...
26 Aug 2021
Marc Defares heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
6 Mei 2020
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Marc Defares
"Beste Marc, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed.  Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen.…"
11 Mei 2019
Marc Defares is nu lid van BouwProfs
11 Mei 2019

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Defares Projecten
Functie:
inspecteur Adviseur Vormgever Projectleider
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://https://www.linkedin.com/in/marcdefares/
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Naast verbouwingen en renovaties, het maken van ontwerpen en lichtplannen, ben ik gespecialiseerd in het keuren van woningen en het adviseren van kopers.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 11 Mei 2019 om 10.26 zei Michel Eek...

Beste Marc,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs.

BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen over onderwerpen als vochtbestrijding en isolatie. 

BouwProfs organiseert regelmatig trainingen voor bouwprofessionals, onder andere op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en duurzaam en biobased bouwen. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+