BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ton Wesdijk
  • Schipluiden
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Ton Wesdijk

Vandaag op BouwProfs

Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Advies gevraag om koudebrug bij overgang plat dak naar schuin dak aan te pakken. van Sander
"Ik denk dat de getekende oplossing moeilijk controleerbaar op te lossen is. Het vraagt het nodige sloopwerk aan dakbedekking en isol.. Het originele detail is al moeilijk uit te voeren met alle schuine zijden van de isol. laag en een inlatende…"
12 Sept 2019

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
werkzoekend
Functie:
senior kostendeskundige
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.linkedin.com/profile/edit?trk=hb_tab_pro_top
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Zie linkedin

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 11 Mei 2012 om 15.41 zei BouwProfs Redactie...

Beste Ton,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+