BouwProfs

De bouw online verbonden.

Trudy Veldhof
  • Vrouw
  • Oldenzaal
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Trudy Veldhof

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
Vision4energy.com
Functie:
Commercieel directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.vision4energy.com
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Vision4Energy is producent en verkoopkantoor, wereldwijd, van de gepatenteerde zeer lage temperatuur verwarming- en de zeer hoge temperatuur koeling warmtewisselaar, die ingezet kan worden voor warmte en koudeoverdracht, maar ook voor restwarmte, met een bezuinigingvan 70 tot 90% Tevens zijn wij de producent van de Smart Ventilation Systems een decentraal ventilatiesysteem, die werkt op CO2 meting. Grote besparingen en eindelijk de juiste en gezonde ventilatie in gebouwen en woningen.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 4 Juni 2012 om 20.27 zei Michel Eek...

Beste Trudy,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+