BouwProfs

De bouw online verbonden.

Martijn Kivit
  • 's-Hertogenbosch
  • Nederland
Delen op Facebook MySpace

Discussies van Martijn Kivit

Woning inhoud is anders gebaseerd op NEN. Hoe kan dat?
5 antwoorden 

Een rijtjeswoning heeft in de afgelopen 30 jaar een inhoud gehad van 300 m3. Nu stuurt de gemeente een nieuw overzicht met objectkenmerken gebaseerd op NEN 2580. In dit nieuwe overzicht is de inhoud…Doorgaan

Tags: woning, NEN., Woninginhoud, NEN2580

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Kees Los 23 Okt 2012.

 

De pagina van Martijn Kivit

Vandaag op BouwProfs

Martijn Kivit heeft gereageerd op discussie Wat zijn mogelijke oorzaken van witte uitslag op keldermuur? van Marc Defares
"Beste Marc, De foto's laten zoutuitbloei zien. De isolatie heeft het vochttransport in het metselwerk verstoord. Hierdoor zoekt het vocht nu een andere weg hetgeen resulteert in de witte uitslag, en de zogenaamde baard, doordat onderweg zouten…"
1 Sept 2021

Profielgegevens

Werkzaam bij:
Erfgoed Installaties
Functie:
adviseur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.erfgoed-installaties.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Weet op een slimme manier installatietechniek te combineren met bouwhistorie, restauratie en monumentenzorg.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 19 Oktober 2012 om 13.04 zei Bert Prent...

De NEN 2580 gaat idd over vloeroppervlakte aangaande verschil tussen bruto en netto. Populair gezegd is netto het deel waar je rechtop kunt lopen en bruto het deel wat je meeneemt met stofzuigen. Als de inhoud berekend wordt aan de hand van de NEN 2580 is de uitkomst per definitie onzuiver. 

Op 12 Oktober 2012 om 15.05 zei Michel Eek...

Beste Martijn,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken onsforumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+