BouwProfs

De bouw online verbonden.

jaap leeuw
  • zwolle
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Jaap leeuw

  • Bert Heerbaart
  • Ben Klunder

Discussies van jaap leeuw

Waarom is er een verschil in ventilatienormen binnen woningbouw?
8 antwoorden 

Wie kan mij uitleggen waarom de ventilatie norm voor een verblijfsruimte 0.7 dm3/sec is en van een woonfunctie 0.9 dm3/sec.  Naar mijn gevoel wordt een verblijfsruimte intensiever gebruikt dan een…Doorgaan

Tags: woonfunctie, ventilatienorm, ventilatie

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van George K.I. Ang 18 Jan 2014.

Vochtig kaphout op een onverwarmde zolder, hoe voorkom ik dat?
11 antwoorden 

Het kaphout wordt in de herfst / winter erg vochtig op een weinig gebruikte zolder waar op een ongeisoleerde beschoten kapconstructie zit. De eigenaar wil dit voorkomen, uit angst dat de kap op den…Doorgaan

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van 2gz4dv7sr2dr8 21 Dec 2013.

 

De pagina van jaap leeuw

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
huizenkeurder
Functie:
eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://huizenkeurder.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Bouwkundige inspecties van gebouwen

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 April 2013 om 15.55 zei Michel Eek...

Beste Jaap,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+